Campingaz Logo

Campingaz Buitenkeuken BBQ

Campingaz staat vooral bekend om zijn gasflessen. Er is vrijwel geen gasbarbecue waar nooit een Campingaz gasfles aan heeft gezeten. Dit merk bestaat al sinds 1949 en introduceerde de kenmerkende blauwe glaspatronen en toestellen. Naast de Campingaz barbecues, leveren ze onder andere kooktoestellen, koelboxen maar ook luchtbedden. Een brede variëteit dus! De barbecues van Campingaz kwamen later pas in de bekendheid, sinds zo’n 10 jaar. Ze focussen zich uitsluitend (begrijpelijk) op gasbarbecues en onderscheiden zich op gebied van handzaamheid en prijs. Het is een relatief kleine speler in Nederland op BBQ gebied, maar wel met fantastische producten! Wij gaan vandaag dieper in op de Buitenkeuken BBQ’s van Campingaz, zodat jij gemakkelijk de beste producten kunt shoppen! De Beste Campingaz Buitenkeukens van 2023! 

Beste Campingaz Buitenkeukens

De beste Campingaz Buitenkeukens van 2023

 We hebben al een hoop Buitenkeukens aan je getoond, zoals Boretti en Weber, maar toch wil ik ook even stilstaan bij de Campingaz Buitenkeukens. En waar ik hun barbecue aanbod een beetje matig vond, ben ik eigenlijk best enthousiast over de Campingaz Buitenkeukens! Ze ziet er fraai uit, zijn goed geprijsd (zoals we gewend zijn van Campingaz) en hebben ook nog eens een goede, Duitse kwaliteit! Als eerste (en gelijk mijn favoriet), wil ik graag de Campingaz 4 Series, Classic LS Plus D Zwart uitlichten. Een hele mond vol, maar als eerste springt het toffe (mat)zwarte uiterlijk naar voren. Je hebt maarliefst vier hoofdbranders en een zijbrander en je kunt voor wel 16 personen tegelijk grillen op deze Campingaz Buitenkeuken. En wat voor mij echt een heel goed punt is, is de prijs. Voor 499,- euro kun je deze barbecue binnen 24 uur al in huis hebben. Dat is nog eens een lekkere buitenkeuken om jezelf eens cadeau te doen! 

 Als tweede wil ik graag de Campingaz 3 Serie Select S uitlichten. Deze is eigenlijk het kleinere broertje van de Campingaz Buitenkeuken 4 serie. Je betaalt voor de unit slechts 419 euro, maar ik vind hem ook ietsjes minder mooi. Hij heeft een standaard grijs uiterlijk, 3 hoofdbranders en een zijbrander. Je kunt op de Campingaz Buitenkeuken 3 Serie, voor 13 personen tegelijk grillen. Prima barbecue dus, en vooral voor die prijs! 

Als laatste mijn echte favoriet, de Buitenkeuken Campingaz 4 Series Onyx S. Als je een parel van een buitenkeuken in je tuin wilt hebben, zou ik deze direct aanschaffen. Ontzettend tof, zwart design, grijs/blauwe accenten en vier branders erop. Het is ook direct het duurste model, je koopt hem vanaf 799 euro. Je hebt hem dan wel binnen 24 uur thuisbezorgd en krijgt maarliefst 2 jaar garantie vanuit de fabriek. Het materiaal is, zoals je van Campingaz mag verwachten kwalitatief en de Duitse degelijkheid is gecombineerd met Italiaans design! 

Campingaz Buitenkeukens

Zie jij door de barbecue-bomen het bbq-bos niet meer? Snappen wij heel goed. Wij hebben daarom onze website Beste-Barbecue in het leven geroepen! Je zit momenteel te kijken op onze pagina omtrent Campingaz Buitenkeuken. En dat vinden wij een goede keuze! Je ziet op deze pagina over Campingaz Buitenkeuken onze tips, zoals de goedkoopste, duurste en meest gekozen Campingaz Buitenkeuken!

Je kunt met deze Campingaz Buitenkeuken overheerlijke gerechten klaar maken. Denk daarbij een gegrilde groenten, hele stukken zalm van je barbecue, beercan Chicken maar ook een simpel hamburgertje gaat perfect op deze Campingaz Buitenkeuken. Wil jij liever eens out-of-the-box gerechtje maken? Denk dan aan een winterse soep uit een grill ijzeren pan of aan een tortilla van de grill!

Je hebt nu alle informatie over de Campingaz Buitenkeuken. Kies jij voor de duurste, de goedkoopste of de populairste? Je kunt ook altijd even in ons blog kijken om te checken welk grillijzer het beste bij jouw past. Je kunt ons ook gerust mailen op info@beste-barbecue.nl om te kijken of wij je verder kunnen helpen! Shop vandaag nog je Campingaz Buitenkeuken bij de beste barbecue vergelijker van Nederland.

Binnen de buitenkeuken categorie, bieden wij onder andere het merk Boretti Buitenkeukens, Weber Buitenkeukens en Campingaz Buitenkeukens aan. De beste merken, voor de beste klanten 😉

Wat is de beste Campingaz buitenkeuken?

De beste Campingaz buitenkeuken volgens onze test, is de Campingaz 4 series Onyx S. Een perfecte allround buitenkeuken met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Waar koop je een Campingaz buitenkeuken?

De meeste Campingaz buitenkeukens zijn via online webshops te koop. Wil je hem liever in het echt zien, ga dan op zoek naar een BBQ speciaalzaak, een groot tuincentrum en soms hebben bouwmarkten ook leuke Buitenkeuken aanbiedingen!

Hoe kies je de beste Campingaz buitenkeuken?

De beste Campingaz buitenkeuken is voor iedereen anders. Zoek je een instapmodel, dan heb je genoeg keuze tussen de 300 en 600 euro. Ben je al een gevorderde griller? Kies dan een model tussen de 600 en 1000 euro. De prijsverschillen komen veelal door het formaat, het aantal branders en de kwaliteit van de buitenkeuken.

Hoe duur is een Campingaz buitenkeuken?

De goedkoopste Campingaz buitenkeukens zijn vanaf 250,- euro te koop. Dit zijn vaak kleinere modellen met mindere kwaliteit. Kies je een goede buitenkeuken, met meer branders en hoge kwaliteit, betaal je hier tussen de 500,- en 1000,- euro voor.

Hoe steek je een Campingaz buitenkeuken aan?

De meeste Campingaz buitenkeukens zijn op basis van gas. De gastank dien je aan te sluiten via de gasslang en vervolgens zet je de branders op de laagste stand. Via de ontstekingsknop, schiet je een vonkje naar de brander, welke vervolgens zal gaan branden. Fluitje van een cent dus!

Campingaz Buitenkeuken aanbiedingen

Hier op Beste-Barbecue hebben wij altijd een overzicht van de beste Campingaz buitenkeuken aanbiedingen. Momenteel hebben wij 17% korting en is de goedkoopste buitenkeuken te koop vanaf 179,- euro.

Campingaz Buitenkeuken BBQ Blog

Review: Yakiniku LARGE Kamado

Review: Yakiniku LARGE Kamado

Review: Yakiniku LARGE Kamado Vorige week was het zover. Er werd aangebeld en er stond een vriendelijke bezorger met een flink pallet voor de deur....