Kamado Joe Logo

Kamado Joe

De Kamado Joe Kamado is een relatief nieuw Kamado merk, welke geïnspireerd is geworden door de vrienden van Big Green Egg. Sinds 2008 is de Kamado Joe ontworpen, omdat ze vonden dat de alleenheerschappij van de BGE wel eens klaar moest zijn. En dat hebben ze geweten ook! De Kamado Joe is een betere prijsklasse met meer accessoires, welke van nagenoeg dezelfde kwaliteit is. De Kamado Joe is ontwikkeld in Atlanta en is momenteel een van de meest innoverende merken op de kamado-markt. Ze ontwikkelen zelf hun accessoires, zoals de pizza-accessoires en staan bekend om het goed-controleerbare temperatuurtje, wat we vaker zien bij Kamado’s. We gaan je vandaag een overzicht geven van de best bestelde Kamado Joe BBQ’s, zodat jij in 1 oogzicht de beste barbecues kunt vergelijken qua prijs, formaat en kwaliteit! Veel plezier met shoppen voor de Beste Kamado Joe BBQ 2024

Beste Kamado Joe’s 2024

De beste Kamado Joe Kamado

Die titel klinkt niet heel lekker, maargoed. Je wilt toch ook wat voor je vindbaarheid doen he. Vandaag gaan we je meer vertellen over de Kamado Joe. Dit is eigenlijk, in de lijst van bekende Kamado-merken, de runner-up. We hebben op deze website ook verteld over de Big Green Egg en dat is veruit het bekendste Kamado merk. De Kamado Joe komt hier eigenlijk net achteraan. En waarom? Omdat ze doen waar ze goed in zijn! Doorontwikkelen, mooie producten maken, hoge kwaliteit en schappelijke prijzen. En dat is eigenlijk alles wat ik zoek in de Beste Kamado Joe. Kamado Joe heeft geleerd van alle zaken van BGE. De goede en de slechte. Ze zijn vooral goed in het namaken van de kwaliteit, maar hebben stukken minder in merk-beleving gedaan. Het voordeel daarvan? De Kamado Joe is nog redelijk te betalen, al zijn alle Kamado’s duurder dan reguliere barbecues van gas of houtskool. 

Als we een beetje inzoomen op de varianten van de Kamado Joe, zien we dat er momenteel 6 verschillende modellen Kamado’s zijn. Welke de Beste Kamado Joe is? Dat mogen jullie zelf bepalen. Ik vind het vooral belangrijk om te kijken naar je thuissituatie en waarvoor je hem wilt gebruiken. Woon je alleen of met twee personen? Dan is het leuk om een Kamado Joe te kopen voor 18 personen, maar dat zou ik een beetje nutteloos vinden. 

Als we inzoomen op de verschillende varianten, zien we de volgende Kamado Joe’s

– Kamado Joe Classic 1 – Vanaf €999 euro
– Kamado Joe Classic 2 – Vanaf €1529 euro
– Kamado Joe Classic 3 – Vanaf €2099 euro
– Kamado Joe Junior – Vanaf €579 euro
– Kamado Joe Big Joe – Vanaf €1999 euro
– Kamado Joe Big Joe 3 – Vanaf €2799 euro

Als je deze prijzen vergelijkt met de BGE, zijn ze een stuk schappelijker. Al zou je door de aanschafprijs nog niet verrast zijn, vind ik de accessoires van de Kamado Joe echt top. Die zijn namelijk echt vele male voordeliger dan zijn grote broertje. De meeste BBQ Accessoires koop je al vanaf zo’n 25 tot maximaal 100 euro. Dat maakt het grillen op de Beste Kamado Joe toch leuker!

Kamado Joe BBQ

Heb je weer eens zo’n lekker recept van Jamie Olivier gezien met grote lappen vlees, enorme stukken vist wat low en slow gegaard moet worden? Waar begin je in godsnaam? Nou allereerst met het tevoorschijn toveren van je Kamado Joe . Heb je hem nog niet? Dan zit je hier gelukkig om de juiste pagina. Op Beste-barbecue.nl laten wij zien welke Kamado Joe het best bij jou past, lees snel verder!

Op onze website, de beste-barbecue.nl, hebben wij een overzicht gemaakt van allerlei soorten verschillende barbecues. Je zit nu op de pagina Kamado Joe . Is dit niet precies wat je zoekt? Bekijk dan ook eens onze Smoker BBQ’s, Barbecue Accessoires of Overige BBQ’s. We gaan er echter vanuit dat jij hier gewoon gaat slagen! Onze pagina met Kamado Joe is getest op onder andere kwaliteit, prijs en beoordeling.

BBQ accessoires check? Kamado Joe Check? Lekkere gerechten Check? Top! Tijd om te bestellen, mocht jij hem nog niet hebben. Mocht je hem wel al hebben? Afstoffen dat ding en aansteken! Wij hebben op onze website, beste barbecues, een mooi overzicht staan van alle beste Kamado Joe S. Heb jij een tip, inspiratie of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact op! Wij staan voor je klaar.

Binnen de categorie Kamado BBQ categorie, bieden wij onder andere Big Green Egg Kamado’s, Kamado Joe BBQ’s, Patton Kamado’s, Primo Kamado’s en The Basterd Kamado’s aan.

Wat is de beste Kamado Joe Kamado BBQ?

De beste Kamado Joe Kamado BBQ volgens onze test, is de Kamado Joe Classic 2. Een perfecte allround Kamado met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Waar koop je een Kamado Joe Kamado BBQ?

De meeste Kamado Joe Kamado BBQ’s zijn via online webshops te koop. Wil je hem liever in het echt zien, ga dan op zoek naar een BBQ speciaalzaak, een groot tuincentrum en soms hebben bouwmarkten ook leuke Kamado aanbiedingen!

Hoe kies je de beste Kamado Joe Kamado BBQ?

De beste Kamado Joe Kamado BBQ is voor iedereen anders. Zoek je een instapmodel, dan heb je genoeg keuze tussen de 500 en 600 euro. Ben je al een gevorderde griller? Kies dan een model tussen de 600 en 1500 euro. De prijsverschillen komen veelal door het formaat, het en de kwaliteit van de Kamado.

Hoe duur is een Kamado Joe Kamado BBQ?

De goedkoopste Kamado Joe Kamado BBQ zijn vanaf 500,- euro te koop. Dit zijn vaak kleinere modellen met mindere kwaliteit. Kies je een goede Kamado, met meer ruimte en hogere kwaliteit, betaal je hier tussen de 500,- en 1500,- euro voor.

Hoe steek je een Kamado Joe Kamado BBQ aan?

De meeste Kamado Joe Kamado BBQ’s zijn op basis van houtskool of briketten. Zorg voor een goede brikettenstarter of gooi de briketten op 1 stapel in je BBQ. Gooi er 4 of 5 aanmaakblokjes tussen en wacht een half uurtje, tot het volledig roodgloeiend is. Nu ben je klaar om te grillen op je Kamado!

Kamado Joe Kamado BBQ aanbiedingen

Hier op Beste-Barbecue hebben wij altijd een overzicht van de beste Kamado Joe Kamado BBQ aanbiedingen. Momenteel hebben wij 19% korting en is de goedkoopste Kamado te koop vanaf 179,- euro.

Kamado Joe BBQ Blog

Het is weer tijd voor de Kamado!

Het is weer tijd voor de Kamado!

Het is weer tijd voor de Kamado! Het zonnetje begint weer te schijnen en dat betekent om eindelijk die hoes van de kamado af te halen. Al is het nog...

Tim

Tim

Barbecue fanaat

Hey! Ik ben Tim, beheerder van deze Barbecue website. Ik ben zelf groot fan van het grillen in de buitenlucht en wil graag mijn twee hobby's met elkaar combineren; namelijk koken en marketing! Op Beste-Barbecue.nl vergelijk ik barbecues en test ik diverse bbq-producten. Ik verwijs op mijn website naar diverse webshops, waarbij jij je producten kunt kopen. In ruil hiervoor ontvang ik (soms) een kleine commissie hiervoor. Desalniettemin probeer ik hierin zo objectief mogelijk te blijven, want hier hebben jullie het meest aan!

Mijn BBQ Ervaring heb ik onder andere opgedaan bij Fonteyn (BBQ Speciaalzaak) en bij het werken in diverse restaurants. Momenteel werk ik als online marketeer, waardoor ik met deze website mijn twee hobby's kan combineren!