Kamado's

Kamado Barbecues

De kamado barbecue is een ontzettend grote hit de afgelopen jaren. De eivormige barbecue is in vrijwel elke tuin te vinden bij een barbecue fanaat. De grootste merken, zoals Patton, Primo, Kamado Joe, Big Green Egg en The Basterd hebben een mooi plekje op onze website bemachtigd. De Kamado BBQ staat bekend om het goede temperatuurbehoud en de oersterke materialen. De kamado’s zijn bij uitstek geschikt voor low & slow cooking, met bijvoorbeeld grote stukken vlees of vis. Kijk hieronder welke kamado BBQ het best uit onze test is gekomen! 

Best beoordeelde Kamado BBQ’s

Goedkoopste Kamado BBQ’s

Beste Kamado van 2022

Er zijn ontzettend veel goede kamado’s op de markt, maar welke is nou de beste kamado 2022. En hoe bepaal je eigenlijk wat de beste is? Gelijk maar even de disclaimer: wij hebben geen idee wat voor jou de beste kamado bbq is. Wat wij wel gaan onderzoeken, is het verschil tussen allerlei soorten kamado’s. Wat zijn de prijzen, wat zijn de formaten en wat zijn vooral de mogelijkheden? Er zijn ontzettend veel claims om welke kamado de beste is, maar wij gaan vooral kijken naar: welke wordt het meest besteld en welke zouden wij adviseren? Check it hieronder!

Meest bestelde kamado barbecue 2022

Als wij gaan kijken naar wat er het meest besteld wordt bij onze partners, dan zien we vooral wat verschillende ‘grote’ merken naar voren komen. Hierbij zien we heel veel Kamado Joe, Patton, The Basterd, Primo en Big Green Egg. De Big Green Egg kamado bbq heeft echter wel het ‘nadeel’ dat deze een hogere prijsklasse heeft dan de eerder genoemde merken. Ook zijn de accessoires van deze bbq kamado een stuk prijziger dan de andere merken. Wel heeft BGE het unieke, door NASA-ontwikkelde keramiek, welke een uniek element is van deze kamado’s.

Kosten van een kamado bbq

Als wij gaan kijken naar de kosten van een barbecue kamado, zien wij heel veel verschillen. Deze verschillen zitten hem vooral in formaat en merk. Als wij kijken naar de kleinste kamado (voor 2 tot 4 personen), betaal je hier ongeveer 175 tot 400 euro voor. De goedkoopste in dit formaat zij die van Patton en Kamado Joe. Ga je naar een meer ‘normaler’ formaatje kijken, betaal je tussen de 500 en 2000 euro. Een flink verschil dus! Hier betaal je voor een MaxxGarden Kamado van 34×34 centimeter, zo’n 400 euro. Voor een merk zoals Big Green Egg, betaal je hier 900 euro voor. En dit zijn vaak ‘kale’ modellen. Waar je wel rekening mee moet houden, is dat je voor een echte kamado, vaak ook een onderstel voor nodig hebt. Deze onderstellen kosten vaak tussen de 100 en 150 euro, hier moet je dus ook rekening mee houden.

Qua accessoires komt The Basterd en Kamado Joe erg goed uit de test. Het aanbod is enorm en de prijs qua accessoires is erg laag. Voor BGE betaal je bijvoorbeeld twee keer de prijs voor eenzelfde accessoire. En dat is het ons inzien niet waard.

Kamado BBQ’s

Veel vrienden om je heen, je geliefde wellicht, gillende kinderen rennen van hot naar her. Wat gaan we doen? Niet weer die vetpot aan toch? Zeker niet! Je pakt direct je Kamado bbq erbij en gaat aan de slag! Wat staat er vandaag op het menu? Sardientjes, biefstuk, asperges? Allemaal geen probleem met een Kamado bbq. Trek snel de protector van je Kamado bbq en ga ervoor!

Waar kies je vandaag voor? Ga je voor een gasbarbecue, houtskoolbarbecue of tafelbarbecue? En welk merk? Zoveel keuze. Je zit in ieder geval goed hier, want je bekijkt de Kamado bbq pagina. Wij hebben een groot aanbod Kamado bbq’s vergeleken, zodat jij een makkelijke keuze kunt maken. Kies je voor de goedkoopste, kwalitatiefste of best geteste Kamado bbq?

Als jij vandaag nog je Kamado bbq bestelt, is hij bij vrijwel al onze partners binnen 3 werkdagen geleverd. Bij onze grootste partner, is hij zelfs binnen 24-uur te leveren. Wacht dus niet langer, bestel je Kamado bbq en geniet van overheerlijke avondjes, lange nachten en overheerlijke stukken vlees of vis.

Blog

Beste Kamado van 2022

Beste Kamado van 2022

Beste Kamado BBQ 2022 Er zijn ontzettend veel goede kamado’s op de markt, maar welke is nou de beste kamado 2022. En hoe bepaal je eigenlijk wat de...

Beste Tafel BBQ van 2022

Beste Tafel BBQ van 2022

Beste Tafel BBQ 2022 We gaan het vandaag eens hebben over de beste tafel bbq van 2022. Als je begint met zoeken, is het wel belangrijk om te weten...