Lotusgrill logo

LotusGrill Tafel BBQ’s

Lotusgrill Tafel Barbecues zijn van Duitse makelaardij. Sinds een jaar of 10 is LotusGrill actief en ze zijn rap bezig met innoveren tot een ongekend niveau. Het Duitse familiebedrijf focust zich vooral op een uniek design, handzame tafelbarbecues en gemak. Barbecueën moet voor iedereen beschikbaar zijn en niet alleen voor ‘de stoere mannen met baarden’. Of het nu een lekkere zomeravond is in de tuin, of een sessie op een strand, met deze Tafelbarbecues van LotusGrill zit je altijd goed! Wij gaan je vandaag proberen te helpen met het maken van een keuze, want wij hebben de beste LotusGrill Tafel Barbecues van 2022 geselecteerd, op basis van verkoopcijfers van onze partners. Zo weet jij altijd zeker dat je de beste keuzes maakt. 

De beste LotusGrill Tafel Barbecues van 2022

We hebben je in de intro al kort iets verteld over de tafelbarbecues van LotusGrill. Nu gaan we iets meer inzoomen op de, in mijn ogen, leukste en beste tafel barbecues van LotusGrill. Wat ik vooral tof vind aan deze tafel barbecues van Lotusgrill, is het unieke design van deze barbecue. Zoals deze Lotusgrill Tafel BBQ, zie je er namelijk vrij weinig. Het unieke ronde design, met de ‘luchtgaten’ in het midden, ziet er erg straks uit. Je hebt van de Tafel BBQ van Lotusgrill eigenlijk 4 varianten. Je hebt de Lotusgrill S, de Lotusgrill Classic, de Lotusgrill XL en de lotusgrill XXL. Eigenlijk vind ik de XXL geen echte tafelbarbecue meer, maargoed. Als je een hele grote tafel hebt, past hij wellicht. De Classic Lotusgrill Barbecue is verkrijgbaar minimaal 6 kleuren. Je hebt een blauwe variant, rode, zwarte, groene, paarse, oranje, zilver en wit. Voor ieder wat wils dus! Wat wel belangrijk is tijdens de aanschaf van een Lotusgrill mini tafel bbq, is dat deze vaak zonder accessoires komt. Je hebt namelijk heel veel diverse accessoires welke beschikbaar zijn, maar deze zitten niet standaard in het pakket. Je hebt namelijk wokken, grillen, rook-accessoires en ga zo maar door. Voor ieder wat wils dus! De goedkoopste Lotusgrill Classic is al te koop vanaf 149 euro. De duurste (de XXL Variant), kost zo’n 270 euro. Beide varianten zijn dus niet extreem duur, maar het gaat hier ook om Tafelbarbecues. Ik hoop dat we je wat meer informatie hebben kunnen geven over de beste LotusGrill Tafel Barbecues. Veel plezier met bakken, roken en grillen! 

LotusGrill Tafel Barbecues

Veel vrienden om je heen, je geliefde wellicht, gillende kinderen rennen van hot naar her. Wat gaan we doen? Niet weer die vetpot aan toch? Zeker niet! Je pakt direct je LotusGrill Tafel BBQ erbij en gaat aan de slag! Wat staat er vandaag op het menu? Sardientjes, biefstuk, asperges? Allemaal geen probleem met een LotusGrill Tafel BBQ. Trek snel de protector van je LotusGrill Tafel BBQ en ga ervoor!

Je kunt met deze LotusGrill Tafel BBQ overheerlijke gerechten klaar maken. Denk daarbij een gegrilde groenten, hele stukken zalm van je barbecue, beercan Chicken maar ook een simpel hamburgertje gaat perfect op deze LotusGrill Tafel BBQ. Wil jij liever eens out-of-the-box gerechtje maken? Denk dan aan een winterse soep uit een grill ijzeren pan of aan een tortilla van de grill!

Je hebt nu alle informatie over de LotusGrill Tafel BBQ. Kies jij voor de duurste, de goedkoopste of de populairste? Je kunt ook altijd even in ons blog kijken om te checken welk grillijzer het beste bij jouw past. Je kunt ons ook gerust mailen op info@beste-barbecue.nl om te kijken of wij je verder kunnen helpen! Shop vandaag nog je LotusGrill Tafel BBQ bij de beste barbecue vergelijker van Nederland.

Binnen de categorie Tafel Barbecues bieden wij onder andere de merken Cobb Tafel BBQ, Barbecook Tafel BBQ, LotusGrill Tafel BBQ, Princess Tafel BBQ en Weber Tafel BBQ aan. Zo weet jij zeker dat jij het grootste overzicht hebt van de beste barbecues! 

 

Lotusgrill Tafel BBQ Blog

Beste Kamado van 2022

Beste Kamado van 2022

Beste Kamado BBQ 2022 Er zijn ontzettend veel goede kamado’s op de markt, maar welke is nou de beste kamado 2022. En hoe bepaal je eigenlijk wat de...

Beste Tafel BBQ van 2022

Beste Tafel BBQ van 2022

Beste Tafel BBQ 2022 We gaan het vandaag eens hebben over de beste tafel bbq van 2022. Als je begint met zoeken, is het wel belangrijk om te weten...