Barbecook Logo

Barbecook Elektrische BBQ’s 2024

Barbecook is nog niet zo lang actief als de meeste ‘oude & bekende’ barbecue merken, zoals een Weber of een Napoleon. Vanaf 1985 is Barbecook actief op de markt gebracht, met als doel het barbecueën innoveren tot een nieuw level. Het einddoel van Barbecook Elektrische Barbecues, is het barbecueën leuker, makkelijker en handiger maken. Dit zie je ook terug in de producten die ze hebben ontwikkeld. Het blijft niet bij een klassieke barbecue, maar ook Plancha’s, rookovens, vuurschalen en elektrische mee-neem barbecues. Alles om het leven makkelijker te maken voor ons: de genieten BBQ fanaat. Wij willen je vandaag iets meer gaan vertellen over de Elektrische grills van Barbecook. Wij hebben een mooi overzicht gemaakt van de best bestelde elektrische Barbecook barbecues, zodat jij een makkelijke keuze kunt maken! 

Alles over de Elektrische Barbecues van Barbecook

Zoals je in de intro al even kort hebt kunnen lezen, is Barbecook nog niet ontzettend lang actief in de BBQ-scene. Ze hebben ook geen direct focus op 1 type barbecue. Dat maakt het aan de andere kant erg leuk om over te schrijven, aan de andere kant qua kwaliteit, merk je dit ook wel een beetje. Er zijn eigenlijk maar twee Barbecook Elektrische BBQ’s, en die gaan wij vandaag even met je bespreken. We hebben het dan over de Elektrische Barbecue Alexia 5011 en de Elektrische Barbecue Alexia 5111. We starten ons overzicht met de eerstgenoemde elektrische barbecue van Barbecook.

Barbecook Elektrische BBQ Alexia 5011

De Alexia 5011 is een elektrische Barbecook bbq die zowel als tafelmodel, als stand-alone elektrische bbq gebruikt kan worden. Je kunt hem al aanschaffen vanaf 199 euro en dat is een schitterend prijsje, vinden wij! Er zit een antikleeflaag op de grill, waardoor vastplakkend vlees en vis tot het verleden behoord en de bbq is instelbaar in maarliefst 5 hitte-niveaus. 

Als we kijken naar de afmetingen, vinden wij hem geschikt voor zo’n 4 personen. De afmetingen zijn 59x49x97. Hij heeft een vermogen van 220Volt en je grilloppervlakte is 41×36 centimeter. Prima barbecueetje voor de luie barbecues die af en toe een BBQ wilt aansteken, maar niet in de weer wilt zijn met houtskool en briketten. 

 Barbecook Elektrische BBQ Alexia 5111

De grotere broer van de 5011. Deze Alexia 5111 is te koop vanaf 239 euro. Deze variant is niet te gebruiken als tafelmodel, dus kan niet afgenomen worden. De Alexia 5111 heeft wel het handige anti-plak module, waardoor je nooit meer vastzittende stukken vlees of vis hebt. Je krijgt een mooi plateau onderaan de bbq waar alle accessoires op gezet kunnen worden en je hebt ook hier 5 instelbare hitte niveaus. 

Als ik kijk naar de afmetingen, is deze een stuk groter dan de 5011. De afmetingen van de Barbecook Alexia 5111 zijn 84x55x97 centimeter. Het grilloppervlakte is 41×36 en je kunt hier tot wel 4 personen aan grillen. Heerlijk om op je balkon te gebruiken! 

Barbecook Elektrische Barbecues

Zie jij door de barbecue-bomen het bbq-bos niet meer? Snappen wij heel goed. Wij hebben daarom onze website Beste-Barbecue in het leven geroepen! Je zit momenteel te kijken op onze pagina omtrent Barbecook Elektrische BBQ. En dat vinden wij een goede keuze! Je ziet op deze pagina over Barbecook Elektrische BBQ onze tips, zoals de goedkoopste, duurste en meest gekozen Barbecook Elektrische BBQ!

Waar kies je vandaag voor? Ga je voor een gasbarbecue, houtskoolbarbecue of tafelbarbecue? En welk merk? Zoveel keuze. Je zit in ieder geval goed hier, want je bekijkt de Barbecook Elektrische BBQ. Wij hebben een groot aanbod Barbecook Elektrische BBQ vergeleken, zodat jij een makkelijke keuze kunt maken. Kies je voor de goedkoopste, kwalitatiefste of best geteste Barbecook Elektrische BBQ?

Je hebt nu alle informatie over de Barbecook Elektrische BBQ. Kies jij voor de duurste, de goedkoopste of de populairste? Je kunt ook altijd even in ons blog kijken om te checken welk grillijzer het beste bij jouw past. Je kunt ons ook gerust mailen op info@beste-barbecue.nl om te kijken of wij je verder kunnen helpen! Shop vandaag nog je Barbecook Elektrische BBQ bij de beste barbecue vergelijker van Nederland.

Wij hebben binnen de categorie Elektrische Barbecues, een mooi overzicht gemaakt van de beste merken. Voor ons zijn dit: Barbecook Elektrische Barbecues, Outdoorchef Elektrische Barbecues, Princess Elektrische Barbecues, Tefal Elektrische Barbecues en Weber Elektrische Barbecues.

Wat is de beste Barbecook Elektrische BBQ?

De beste Barbecook Elektrische BBQ volgens onze test, is de Barbecook Alexia 5011. Een perfecte allround Elektrische BBQ met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Waar koop je de beste Barbecook Elektrische BBQ?

De meeste Barbecook Elektrische BBQ’s zijn via online webshops te koop. Wil je hem liever in het echt zien, ga dan op zoek naar een BBQ speciaalzaak, een groot tuincentrum en soms hebben bouwmarkten ook leuke Elektrische BBQ aanbiedingen!

Hoe kies je de beste Barbecook Elektrische BBQ?

De beste Barbecook Elektrische BBQ is voor iedereen anders. Zoek je een instapmodel, dan heb je genoeg keuze vanaf 50 euro. Ben je al een gevorderde griller? Kies dan een model tussen de 300 en 500 euro. De prijsverschillen komen veelal door het formaat, het en de kwaliteit van de Elektrische BBQ.

Hoe duur is een Barbecook Elektrische BBQ?

De goedkoopste Barbecook Elektrische BBQ’s zijn vanaf 50,- euro te koop. Dit zijn vaak kleinere modellen met mindere kwaliteit. Kies je een goede Elektrische BBQ, met meer ruimte en hogere kwaliteit, betaal je hier tussen de 300,- en 500,- euro voor.

Hoe steek je een Barbecook Elektrische BBQ aan?

De meeste Barbecook Elektrische BBQ’s zijn op basis van elektra. Je dient dus simpelweg de stekker in het stopcontact te steken en op de ‘aan’ knop te drukken. Je elektrische barbecue is binnen enkele minuten gebruiksklaar!

Barbecook Elektrische BBQ aanbiedingen

Hier op Beste-Barbecue hebben wij altijd een overzicht van de beste Barbecook Elektrische BBQ aanbiedingen. Momenteel hebben wij 19% korting en is de goedkoopste Elektrische BBQ te koop vanaf 399,- euro.

Barbecook Elektrische BBQ Blog

Het is weer tijd voor de Kamado!

Het is weer tijd voor de Kamado!

Het is weer tijd voor de Kamado! Het zonnetje begint weer te schijnen en dat betekent om eindelijk die hoes van de kamado af te halen. Al is het nog...

Tim

Tim

Barbecue fanaat

Hey! Ik ben Tim, beheerder van deze Barbecue website. Ik ben zelf groot fan van het grillen in de buitenlucht en wil graag mijn twee hobby's met elkaar combineren; namelijk koken en marketing! Op Beste-Barbecue.nl vergelijk ik barbecues en test ik diverse bbq-producten. Ik verwijs op mijn website naar diverse webshops, waarbij jij je producten kunt kopen. In ruil hiervoor ontvang ik (soms) een kleine commissie hiervoor. Desalniettemin probeer ik hierin zo objectief mogelijk te blijven, want hier hebben jullie het meest aan!

Mijn BBQ Ervaring heb ik onder andere opgedaan bij Fonteyn (BBQ Speciaalzaak) en bij het werken in diverse restaurants. Momenteel werk ik als online marketeer, waardoor ik met deze website mijn twee hobby's kan combineren!