Princess logo

Princess Tafel BBQ’s

De barbecues van Princess zijn van Nederlandse Makelaardij. In 1994 in Breda werden de eerste stappen gelegd voor de hedendaagse Priness Tafel BBQ zoals we die nu kennen. De filosofie van Princess? Je dagelijkse taken in het huis makkelijker maken. Nu zou je dan ook niet schrikken dat Princess niet alleen Tafel Barbecues maakt, maar zich ook richt op allerlei andere huishoudmiddelen, maar daar ligt onze focus niet op. Ze bieden meer dan 180 verschillende producten aan, binnen 20 productgroepen. De barbecues van Princess staan bekend om haar unieke design, de hoge kwaliteit en de relatief lage aanschafprijs. Check onze Princess Tafel BBQ’s hieronder! Wij hebben deze beste grills voor je geselecteerd van onze partners, zodat jij het makkelijkst de keuze kunt maken! 

De beste Princess Tafel Barbecues van 2022

We hebben je in de intro al een beetje informatie gegeven over de Princess Tafel Barbecues, en daar gaan we nu lekker mee door! Allereerst maar even mijn persoonlijke mening ventileren; ik ben niet een ontzettend groot fan van deze Princess tafel barbecues. Dat is wellicht niet het best verkooppraatje, maar af en toe moeten we toch eerlijk zijn he. Waarom ik het geen toppers vindt? Ik vind de kwaliteit gewoon niet zo goed. Het design is niet tof het is allemaal een beetje standaard. Ze zijn wel erg goedkoop, dat dan weer wel. Als we kijken naar de Tafelbarbecues van Princess, zien we bijvoorbeeld de Princess 112252. Deze hybride elektrische barbecue, welke ook op kolen kan, is al te koop vanaf 59,- euro. Het ziet er alleen dan weer uit als een soort goedkope wegwerp-barbecue en daar houdt ik niet zo van. Als we kijken naar een wat mooiere variant, hebben we bijvoorbeeld de Princess Tafelbarbecue 105010 Albufeira. Dit is een kolenbarbecue, welke opzicht qua design wel weer prima is. Het nadeel is dat deze eigenlijk altijd uitverkocht is. De best verkochte tafelbarbecue van Princess is de Princess 112250. Dit is een elektrische barbecue met zijplanken. Ik vind het eigenlijk geen tafelbarbecue meer, omdat het een eigen staander heeft. Hij is te koop vanaf 68 euro. Erg goedkoop dus weer, maar de kwaliteit is ook niet je-van-het. Mocht je mijn eerlijke mening willen, zou ik geen Princess Tafel BBQ kopen, maargoed. Ieder heeft zijn eigen smaak, dus wellicht vind jij het wel helemaal fantastisch. Dan wens ik je heel veel grill en bak plezier! 

 

Princess Tafel Barbecues

Veel vrienden om je heen, je geliefde wellicht, gillende kinderen rennen van hot naar her. Wat gaan we doen? Niet weer die vetpot aan toch? Zeker niet! Je pakt direct je Princess Tafel BBQ erbij en gaat aan de slag! Wat staat er vandaag op het menu? Sardientjes, biefstuk, asperges? Allemaal geen probleem met een Princess Tafel BBQ. Trek snel de protector van je Princess Tafel BBQ en ga ervoor!

Op onze website, de beste-barbecue.nl, hebben wij een overzicht gemaakt van allerlei soorten verschillende barbecues. Je zit nu op de pagina Princess Tafel BBQ. Is dit niet precies wat je zoekt? Bekijk dan ook eens onze Smoker BBQ’s, Barbecue Accessoires of Overige BBQ’s. We gaan er echter vanuit dat jij hier gewoon gaat slagen! Onze pagina met Princess Tafel BBQ is getest op onder andere kwaliteit, prijs en beoordeling.

Je hebt nu alle informatie over de Princess Tafel BBQ. Kies jij voor de duurste, de goedkoopste of de populairste? Je kunt ook altijd even in ons blog kijken om te checken welk grillijzer het beste bij jouw past. Je kunt ons ook gerust mailen op info@beste-barbecue.nl om te kijken of wij je verder kunnen helpen! Shop vandaag nog je Princess Tafel BBQ bij de beste barbecue vergelijker van Nederland.

Binnen de categorie Tafel Barbecues bieden wij onder andere de merken Cobb Tafel BBQ, Barbecook Tafel BBQ, LotusGrill Tafel BBQ,Princess Tafel BBQ en Weber Tafel BBQ aan. Zo weet jij zeker dat jij het grootste overzicht hebt van de beste barbecues! 

 

Princess Tafel Barbecue Blog

Beste Kamado van 2022

Beste Kamado van 2022

Beste Kamado BBQ 2022 Er zijn ontzettend veel goede kamado’s op de markt, maar welke is nou de beste kamado 2022. En hoe bepaal je eigenlijk wat de...

Beste Tafel BBQ van 2022

Beste Tafel BBQ van 2022

Beste Tafel BBQ 2022 We gaan het vandaag eens hebben over de beste tafel bbq van 2022. Als je begint met zoeken, is het wel belangrijk om te weten...