Buitenkeuken Barbecue

Buitenkeuken BBQ 2024

 

Een buitenkeuken en een barbecue zijn eigenlijk twee verschillende dingen. Een officiële buitenkeuken zie je niet veel in Nederland, omdat ons klimaat hier niet helemaal voor geschikt is. Denk eens aan het zomerse Spanje, waarin veel mensen buiten ‘leven’. Daar zie je de ‘echte buitenkeukens’. Dit zijn complete keukens in de tuin, met een fornuis, wateraansluiting en vaak ook een grill-mogelijkheid. Wij hebben op deze pagina een mooie overzicht van de mooiste buitenkeukens tentoongesteld, zodat jullie in Nederland ook een mooie Buitenkeuken BBQ kunnen plaatsen! Wij gaan voor jou opzoek naar de Beste Buitenkeuken van 2024!  Wij gaan je helpen! 

Best beoordeelde buitenkeuken BBQ’s

Goedkoopste buitenkeuken BBQ’s

Beste Buitenkeuken 2024

Ben je voornemens om een nieuwe buitenkeuken te kopen in 2024? Dan gaan wij van Beste-Barbecue je helpen! Wij gaan proberen een mooi overzicht van de meest bestelde buitenkeukens, de goedkoopste en de kwalitatiefste buitenkeuken te geven. Wij zullen daarbij vooral kijken naar prijs, kwaliteit en snelheid van levering. Ben je geintresseerd in een nieuwe buitenkeuken in 2024? Scroll dan snel verder!

Meest bestelde buitenkeuken 2024

Wij hebben gekeken naar de meest bestelde buitenkeukens van 2024 bij onze partners. Dit zijn voor de buitenkeukens vooral Bol.com, Coolblue en Alles-voor-BBQ.nl, de drie grootste barbecue webshops van Nederland. Een goede buitenkeuken moet vooral handzaam zijn, makkelijk te gebruiken en vooral kwalitatief zijn. Wij blijven natuurlijk Nederlanders en wij willen kwaliteit voor ons geld! Dus prijs zal ook een belangrijke factor spelen. Bekijk hieronder onze top 5 buitenkeukens! 

Kosten buitenkeuken 2024

Allereerst is het lastig om te bepalen wat nou echt een buitenkeuken is. In het buitenland, is een buitenkeuken letterlijk een keuken buiten. Je wilt dus een groot formaat hebben, wat soms nog geïntegreerd kan zijn in een veranda, of buitenplaats. Als wij kijken naar onze aanbieders, zijn de kosten van een buitenkeuken erg gevarieerd. Je begint met een kleine buitenkeuken, wat eigenlijk gewoon een gasbarbecue is, voor 350 euro. Als je kijkt naar een echte, op zichzelf staande ‘buitenkeuken’, ben je hier toch wel 900+ euro aan kwijt.

En dan heb je een goedkope. De duurste die wij hebben gevonden gaat richting de 3000 euro. De kwaliteit is vaak wel beter, bij deze duurdere buitenkeukens en deze hebben vaak ook de meeste opties. Zo kan er ook een koelkast in de buitenkeuken verwerkt worden, of een gootsteen. Dat gaat toch meer richting een buitenkeuken zoals wij hem willen zien.

Zo, wij hopen je nu een beetje geholpen te hebben met het kiezen van een buitenkeuken. Wat nu de beste buitenkeuken 2024 is? Dat bepaal jij natuurlijk! Hierboven staan al onze tips, shopze!

De Top 5 buitenkeukens van 2024

Lijstjes, daar houden wij Nederlanders van toch? Daarom een lijstje met de beste buitenkeukens! De best merk buitenkeukens en de beste prijs-kwaliteitverhouding. We starten onze lijst met de absolute nummer 1, althans, in onze ogen dan! Wij kiezen hier voor de buitenkeuken Boretti, Da Vinci Nero. Dit is een perfecte allround buitenkeuken, voor een schappelijke prijs (momenteel 789,- euro). De kwaliteit is zoals je van Boretti Buitenkeukens gewend bent, erg goed. Visueel ziet hij er ook nog eens erg goed uit. Je krijgt maarliefst 4 branders, waarmee je verschillende hittezones kunt maken en hij is ook nog eens makkelijker verrijdbaar, door de vier zwenkwieltjes. 

Als nummer twee op de lijst kiezen wij voor de buitenkeuken Weber Spirit E-320 Classic. Ietsjes goedkoper en kleiner dan de Da Vinci Nero, maar met dezelfde kracht. Deze Weber Buitenkeuken is vanaf 676,- euro te koop en heeft drie gasbranders. Het formaat is ietsjes kleiner dan de Da Vinci Nero en visueel iets minder aantrekkelijk. Wat wel een pluspunt is, is de warmte-vastheid. De oerdegelijke kwaliteit van Weber komt hier zeker bovendrijven! 

Op nummer drie zetten wij de Buitenkeuken Barbecook Siesta 310 Zwart. Dit is met recht een prijsvechter te noemen. Voor slechts 499,- euro heb jij deze topper in huis. Zelfde formaat als de bovengenoemde buitenkeuken, maar dan 200 euro goedkoper. Zoek je een mooi basismodel om te kijken of het grillen iets voor je is? Check dan de Buitenkeuken Siesta 310 van Barbecook! 

Op nummer 4 zetten wij de El Fuego Columbus. Deze ziet er vooral heel tof uit. Voor slechts 330 euro heb je deze krachtpatser, met maarliefst 6 branders in huis. De kwaliteit laat iets te wensen over, maar het ziet er wel heel dik uit! 

Op nummer 5 en als afsluiter, kiezen wij voor de buitenkeuken Patton Patio CHef2. Voor slechts 479 heb jij een echte Patton Buitenkeuken in je tuintje staan! Drie branders, goede kwaliteit en twee mooie tafeltjes aan de zijkant, om je gereedschap op te bewaren!  

Buitenkeukens

Veel vrienden om je heen, je geliefde wellicht, gillende kinderen rennen van hot naar her. Wat gaan we doen? Niet weer die vetpot aan toch? Zeker niet! Je pakt direct je Buitenkeuken erbij en gaat aan de slag! Wat staat er vandaag op het menu? Sardientjes, biefstuk, asperges? Allemaal geen probleem met een buitenkeuken. Trek snel de protector van je buitenkeuken en ga ervoor!

Waar kies je vandaag voor? Ga je voor een gasbarbecue, houtskoolbarbecue of tafelbarbecue? En welk merk? Zoveel keuze. Je zit in ieder geval goed hier, want je bekijkt de Buitenkeukens van Beste-Barbecue.nl. Wij hebben een groot aanbod Buitenkeuken vergeleken, zodat jij een makkelijke keuze kunt maken. Kies je voor de goedkoopste, kwalitatiefste of best geteste Buitenkeuken?

BBQ accessoires check? Buitenkeuken Check? Lekkere gerechten Check? Top! Tijd om te bestellen, mocht jij hem nog niet hebben. Mocht je hem wel al hebben? Afstoffen dat ding en aansteken! Wij hebben op onze website, beste-barbecue.nl, een mooi overzicht staan van alle beste Buitenkeukens. Heb jij een tip, inspiratie of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact op! Wij staan voor je klaar. Check ook onze partners

Wat is de beste buitenkeuken?

De beste buitenkeuken volgens onze test, is de Boretti Da Vinci Nero. Een perfecte allround buitenkeuken met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Waar koop je een buitenkeuken?

De meeste buitenkeukens zijn via online webshops te koop. Wil je hem liever in het echt zien, ga dan op zoek naar een BBQ speciaalzaak, een groot tuincentrum en soms hebben bouwmarkten ook leuke Buitenkeuken aanbiedingen!

Hoe kies je de beste buitenkeuken?

De beste buitenkeuken is voor iedereen anders. Zoek je een instapmodel, dan heb je genoeg keuze tussen de 300 en 600 euro. Ben je al een gevorderde griller? Kies dan een model tussen de 600 en 1000 euro. De prijsverschillen komen veelal door het formaat, het aantal branders en de kwaliteit van de buitenkeuken.

Hoe duur is een buitenkeuken?

De goedkoopste buitenkeukens zijn vanaf 250,- euro te koop. Dit zijn vaak kleinere modellen met mindere kwaliteit. Kies je een goede buitenkeuken, met meer branders en hoge kwaliteit, betaal je hier tussen de 500,- en 1000,- euro voor.

Hoe steek je een buitenkeuken aan?

De meeste buitenkeukens zijn op basis van gas. De gastank dien je aan te sluiten via de gasslang en vervolgens zet je de branders op de laagste stand. Via de ontstekingsknop, schiet je een vonkje naar de brander, welke vervolgens zal gaan branden. Fluitje van een cent dus!

Buitenkeuken aanbiedingen

Hier op Beste-Barbecue hebben wij altijd een overzicht van de beste buitenkeuken aanbiedingen. Momenteel hebben wij 17% korting en is de goedkoopste buitenkeuken te koop vanaf 179,- euro.

Tim

Tim

Barbecue fanaat

Hey! Ik ben Tim, beheerder van deze Barbecue website. Ik ben zelf groot fan van het grillen in de buitenlucht en wil graag mijn twee hobby's met elkaar combineren; namelijk koken en marketing! Op Beste-Barbecue.nl vergelijk ik barbecues en test ik diverse bbq-producten. Ik verwijs op mijn website naar diverse webshops, waarbij jij je producten kunt kopen. In ruil hiervoor ontvang ik (soms) een kleine commissie hiervoor. Desalniettemin probeer ik hierin zo objectief mogelijk te blijven, want hier hebben jullie het meest aan!

Mijn BBQ Ervaring heb ik onder andere opgedaan bij Fonteyn (BBQ Speciaalzaak) en bij het werken in diverse restaurants. Momenteel werk ik als online marketeer, waardoor ik met deze website mijn twee hobby's kan combineren!

 

Buitenkeuken BBQ Blog