Weber Logo

Weber Tafel BBQ’s 2024

Weber is sinds jaar en dag al een gerenommeerd merk op barbecue en grill gebied. Oprichter George Stephan begon als metaalbewerker en laste twee boeidelen aan elkaar. Dit is de standaard van het Barbecue merk Weber geworden: De Weber Tafel BBQ. Het ontstaan van weber is dus al lange tijd geleden gebeurt, zo rondom 1887. Echter niet in de barbecue-vorm zoals wij hem nu kennen, maar door het innoveren van allerlei producten, zoals springveren, postbussen en accessoires voor de open haard. Niks werkte. Rondom 1950 werd de Kettle, nu bekend als de bekendste Weber Tafel barbecue, geboren. De rest is geschiedenis! Wij hebben vandaag een overzicht gemaakt van de beste Weber tafel bbq’s, op basis van de verkoopcijfers van onze partners. Zo weet jij in 1 klap welke Weber tafel barbecue jij moet kopen! Shopze! Wij hebben de lijst van Weber Tafel BBQ’s geupdate in 2024! 

De Tafel BBQ’s van Weber op een rij

We hebben je in de intro al kort meegenomen over het verhaal van Weber, maar nu gaan we even verder in op Tafel BBQ’s van Weber. Hier ben ik een stuk enthousiaster over dan de tafel barbecues van bijvoorbeeld Princess. De Weber Tafel Barbecues zijn namelijk de beste tafel bbq’s op de markt. Dat zeg ik niet alleen, maar dat zeggen de verkoopcijfers. Dat kan er enerzijds mee te maken hebben dat er voldoende marketing voor Weber wordt gedaan, maar anderzijds ook gewoon met de kwaliteit. Weber focust zich echt op tafel bbq’s en ziet dit niet als een soort los bijvoegsel, en dat merk je wel. Eigenlijk is de best verkochte tafelbarbecue van Weber, bij iedereen wel bekend. Iedereen kent de Q wel toch? Precies. Ken je hem niet? Man man man, check dan snel onze producten hierboven ;). 

Als we gaan inzoomen om de Weber Tafel BBQ’s, wil ik er graag een paar uitlichten. Allereerst wil in jullie meer info geven over de Weber Go Anywhere. Dit is een tafel gas barbecue, met een formaat van 26×41 cm. Je kunt deze Weber Go Anywhere al kopen vanaf 179,-. euro. Dit is wellicht iets duurder dan normale tafel barbecues, maar dit komt eigenlijk door twee zaken. 1; de kwaliteit. Weber staat bekend om haar hoge kwaliteit van de barbecues. Je krijgt een ontzettend handig tafel bbq’tje, die je snel mee kunt nemen en welke ideaal is voor het strand, de tuin of het balkon. De tweede waarom deze zo’n prijs heeft? De merkbekendheid. Je betaalt namelijk ook gewoon voor het naampje, zoals bij elk groot merk.

Dan wil ik (natuurlijk) ook nog even inzoom op de Q-series van Weber. De bekendste tafelbarbecues van Weber. Onder het mom ‘Kleine Barbecue, Grote prestaties’, gooit Weber deze tafel BBQ de wereld in, en dat snap ik wel. Qua prijsklasse zijn de Weber Q1000 en de Weber Q1200 niet goedkoop, maar qua kwaliteit staan ze qua tafelbarbecues op eenzame hoogte. De Weber Q1000 is het goedkoopste model, vanaf 339,- euro. De Weber Q1200 is te koop vanaf 349,- euro. Je hebt ook tafel BBQ’s die ik eigenlijk niet meer schaal onder tafel BBQ’s, maar ze horen er officieel wel bij; de Weber Q3000 en Weber Q1200 met stand. Deze staan op een verhoging, dus kunnen gezien worden als ‘normale’ bbq, maar dan wel met het kleine formaat van de tafelbarbecue. Als je een BBQ op een verhoging wilt, zou ik zelf echter altijd kiezen voor een normale gas of kolen BBQ en niet voor een formaat tafel barbecue. Ik hoop dat je ik vandaag iets meer inspiratie heb kunnen geven omtrent Weber Tafel Barbecue’s. Veel plezier met shoppen! 

Weber Tafel Barbecue

Het zonnetje gaat schijnen, de wind gaat liggen en je bedenkt: ‘Wat zal ik vandaag eens gaan eten’? Dat is het moment om je Weber Tafel BBQ erbij te pakken. En niet zomaar een een barbecue, nee een bbq die het best getest is door Beste-Barbecue.nl. Haal snel je bbq-hoes van je Weber Tafel BBQ en ga aan de slag! Pak het heerlijkste stuk vlees, vis, groente en steek aan die Weber Tafel BBQ

Je kunt met deze Weber Tafel BBQ overheerlijke gerechten klaar maken. Denk daarbij een gegrilde groenten, hele stukken zalm van je barbecue, beercan Chicken maar ook een simpel hamburgertje gaat perfect op deze Weber Tafel BBQ. Wil jij liever eens out-of-the-box gerechtje maken? Denk dan aan een winterse soep uit een grill ijzeren pan of aan een tortilla van de grill!

Je hebt nu alle informatie over de Weber Tafel BBQ. Kies jij voor de duurste, de goedkoopste of de populairste? Je kunt ook altijd even in ons blog kijken om te checken welk grillijzer het beste bij jouw past. Je kunt ons ook gerust mailen op info@beste-barbecue.nl om te kijken of wij je verder kunnen helpen! Shop vandaag nog je Weber Tafel BBQ bij de beste barbecue vergelijker van Nederland.

Binnen de categorie Tafel Barbecues bieden wij onder andere de merken Cobb Tafel BBQ, Barbecook Tafel BBQ, LotusGrill Tafel BBQ, Princess Tafel BBQ en Weber Tafel BBQ aan. Zo weet jij zeker dat jij het grootste overzicht hebt van de beste barbecues! 

 

Wat is de beste Weber Tafel BBQ?

Onze beste beoordeelde Weber Tafel BBQ van 2024 is de Weber Go Anywhere. Deze is te koop vanaf 97,-.

Waar koop je de beste Weber Tafel barbecue?

De meeste Weber Tafel BBQ’s zijn via onze webshop beste-barbecue te koop. Echter kun je ook tafel BBQ’s kopen bij de meeste BBQ speciaalzaken, tuinspeciaalzaken en bouwmarkten.

Hoe kies je de perfecte Weber Tafel BBQ?

De perfecte Weber Tafel bbq is lastig te bepalen. Het ligt er maar net aan wat je eisen zijn. Voor een beginnende griller, heb je vooral een goedkoop model nodig, om te kijken of BBQ’en echt iets voor je is. Als je een gevordende griller bent, moet je kijken naar de kwaliteit van het materiaal, de warmte-vastheid en de mogelijke accessoires.

Hoe duur is een Weber Tafel barbecue?

Weber Tafel BBQ’s zijn er in veel verschillende prijzen en formaten. De goedkoopste Tafel Barbecue is vanaf 60,- euro te koop. De duurste Tafel barbecues kunnen tot wel 500 euro kosten.

Hoe steek je een Weber tafel BBQ aan?

Een Weber Tafel BBQ aansteken is niet lastig. Allereerst dien je je gasfles open te zetten (en aan te sluiten). Vervolgens zet je de brander open op de laagste stand en druk je op de aansteek-knop. Deze zorgt voor een kleine vonk, welke het gas aansteekt, waardoor je de vlam krijgt waarmee je kunt grillen! Als je een houtskool tafel BBQ hebt, dien je de kolen te verwarmen en vervolgens kun je grillen!

Weber Tafel BBQ aanbiedingen

Wij hebben altijd de goedkoopste Weber Tafel BBQ aanbiedingen op onze website. Momenteel is er tot 20% korting op de meeste modellen! Het goedkoopste model is momenteel97 euro.

Weber Tafel BBQ Blog

Het is weer tijd voor de Kamado!

Het is weer tijd voor de Kamado!

Het is weer tijd voor de Kamado! Het zonnetje begint weer te schijnen en dat betekent om eindelijk die hoes van de kamado af te halen. Al is het nog...

Tim

Tim

Barbecue fanaat

Hey! Ik ben Tim, beheerder van deze Barbecue website. Ik ben zelf groot fan van het grillen in de buitenlucht en wil graag mijn twee hobby's met elkaar combineren; namelijk koken en marketing! Op Beste-Barbecue.nl vergelijk ik barbecues en test ik diverse bbq-producten. Ik verwijs op mijn website naar diverse webshops, waarbij jij je producten kunt kopen. In ruil hiervoor ontvang ik (soms) een kleine commissie hiervoor. Desalniettemin probeer ik hierin zo objectief mogelijk te blijven, want hier hebben jullie het meest aan!

Mijn BBQ Ervaring heb ik onder andere opgedaan bij Fonteyn (BBQ Speciaalzaak) en bij het werken in diverse restaurants. Momenteel werk ik als online marketeer, waardoor ik met deze website mijn twee hobby's kan combineren!