Barbecook Logo

Barbecook Tafel BBQ’s

Barbecook is nog niet zo lang actief als de meeste ‘oude & bekende’ barbecue merken, zoals een Weber of een Napoleon. Vanaf 1985 is Barbecook actief op de markt gebracht, met als doel het barbecueën innoveren tot een nieuw level. Het einddoel van Barbecook, is het barbecueën leuker, makkelijker en handiger maken. Dit zie je ook terug in de producten die ze hebben ontwikkeld. Het blijft niet bij een klassieke barbecue, maar ook Plancha’s, rookovens, vuurschalen en elektrische mee-neem barbecues. Alles om het leven makkelijker te maken voor ons: de genieten BBQ fanaat. Vandaag gaan wij ons focussen op de Tafel Barbecues van Barbecook. Leuke, handzame grilletjes die gemakkelijk op tafel kunnen. Shopze! 

De beste Barbecook Tafel Barbecues van 2022

Wij hebben je net al een kleine intro gegeven omtrent de tafel barbecues van Barbecook. Wij zijn eigenlijk best fan van Barbecook. Een wat onbekender merk voor de leek, maar de kwaliteit is best prima! Ook alle doorontwikkelingen van het merk, vind ik ontzettend tof om bij te houden. Ze focussen zich dus niet alleen op de klassieke barbecue, maar hebben dus ook Plancha’s en vuurkorfen. Heel tof om al die ontwikkelingen bij te houden. Vandaag zoomen wij iets verder in op de toffe tafel barbecues van Barbecook. Qua uiterlijk, staat deze namelijk echt op eenzame hoogte. Ik vind dit verreweg de mooiste tafel barbecues. Het ontzettend strakke design, de verschillende kleuren en het gebrek aan poespas. Heerlijk! 

 Er zijn eigenlijk drie verschillende tafel barbecues bij Barbecook. Als eerste gaan we kijken naar de Carlo Barbecook tafel barbecue. En wat is deze vet. Hij komt in drie verschillende basiskleuren, Grijs, Groen, Rood en Geel. Ze zien er ontzettend strak uit en op het eerst oog, zie je alleen de ‘aan’ knop. Deze Carlo van Barbecook koop je al vanaf 165,- euro. Het andere populaire model van Barbecook, is de Joya Tafelbarbecue. Deze heeft een mooi rond uiterlijk en is in mat-grijs te koop. Hij is ietsjes goedkoper (129 euro) en hier is maar 1 kleurvariant van beschikbaar. De laatste, de Barbecook Karl Tarfelbarbecue, is voor 149 euro te koop. Dit heeft iets meer weg van een soort bakplaat (met rooster). Ziet er ook super strak uit, maar als je echt een toffe tafelbarbecue van Barbecook wilt, zal ik voor de Carlo gaan (en dan de groen / Armly kleur) van 165,-. Ik krijg alleen maar positieve reacties op deze BBQ!  

 

Barbecook Tafel BBQ’s

Veel vrienden om je heen, je geliefde wellicht, gillende kinderen rennen van hot naar her. Wat gaan we doen? Niet weer die vetpot aan toch? Zeker niet! Je pakt direct je Barbecook Tafel BBQ erbij en gaat aan de slag! Wat staat er vandaag op het menu? Sardientjes, biefstuk, asperges? Allemaal geen probleem met een Barbecook Tafel BBQ. Trek snel de protector van je Barbecook Tafel BBQ en ga ervoor!

Waar kies je vandaag voor? Ga je voor een gasbarbecue, houtskoolbarbecue of tafelbarbecue? En welk merk? Zoveel keuze. Je zit in ieder geval goed hier, want je bekijkt de Barbecook Tafel BBQ. Wij hebben een groot aanbod Barbecook Tafel BBQ vergeleken, zodat jij een makkelijke keuze kunt maken. Kies je voor de goedkoopste, kwalitatiefste of best geteste Barbecook Tafel BBQ?

Je hebt nu alle informatie over de Barbecook Tafel BBQ. Kies jij voor de duurste, de goedkoopste of de populairste? Je kunt ook altijd even in ons blog kijken om te checken welk grillijzer het beste bij jouw past. Je kunt ons ook gerust mailen op info@beste-barbecue.nl om te kijken of wij je verder kunnen helpen! Shop vandaag nog je Barbecook Tafel Barbecue bij de beste barbecue vergelijker van Nederland.

Binnen de categorie Tafel Barbecues bieden wij onder andere de merken Cobb Tafel BBQ, Barbecook Tafel BBQ, LotusGrill Tafel BBQ, Princess Tafel BBQ en Weber Tafel BBQ aan. Zo weet jij zeker dat jij het grootste overzicht hebt van de beste barbecues! 

 

Blog Barbecook Tafel Barbecue

Beste Kamado van 2022

Beste Kamado van 2022

Beste Kamado BBQ 2022 Er zijn ontzettend veel goede kamado’s op de markt, maar welke is nou de beste kamado 2022. En hoe bepaal je eigenlijk wat de...

Beste Tafel BBQ van 2022

Beste Tafel BBQ van 2022

Beste Tafel BBQ 2022 We gaan het vandaag eens hebben over de beste tafel bbq van 2022. Als je begint met zoeken, is het wel belangrijk om te weten...