Patton Logo

Patton Kamado BBQ

Patton Kamado’s staan bekend als een van de goedkopere Kamado-merken. De drie sterren in het logo staan voor Sun, Food en Friends. En dat is precies waar deze kamado voor gemaakt is, genieten samen met vrienden in het zonnetje. De Patton Kamado’s doen qua kwaliteit en prijs onder aan de andere bekende Kamado merken, maar zijn zeker top om te gebruiken voor de normale barbecueër. Het is ook niet dat het ‘slecht’ is. Het is een goed kamado merk, maar minder gerenommeerd dan de Kamado Joe en de Big Green Egg. Naast Kamado’s maakt Patton ook houtskoolbarbecues, maar de focus ligt voornamelijk om de kamado bbq’s. Wij nemen je vandaag mee in het grootste overzicht van Patton Kamado BBQ’s, van diverse partners. Zo kan jij in 1 overzicht het makkelijkste de beste Patton Kamado BBQ van 2023 shoppen! 

De Beste Patton Kamado’s

In ons intro stukje kon je al iets lezen over de Patton Kamado’s. Hier gaan we er nog even op door. Wil je dus geen extra info over de Beste Patton Kamado, dan zou ik maar snel hier weggaan, want we gaan je alle info geven omtrent Patton! Patton bestaat dus nog niet zo lang, ze zijn vanaf 2012 op de markt en bestaan dus zo’n 10 jaar. Patton heeft het slim gedaan. Ze hebben afgekeken van de bekende Kamado-merken en hebben gekeken hoe ze hier de goedkoopste varianten van konden maken, zonder te veel in te boeten op kwaliteit. Dat is deels gelukt. Als we gaan kijken naar de kwaliteit van de Patton Kamado’s, zien we hier wel verschillen in met de Kamado Joe en de BGE.

De Patton is iets minder warmte-vast dan de eerder genoemde merken. Ook als we kijken naar houdbaarheid en garantie, is deze minder dan de grote merken. Echter, is dat nogsteeds ruim voldoende voor een Kamado, als je het mij vraagt. Ik vind de Patton Kamado de beste kamado als het gaat om een instapmodel. Heb je altijd een houtskool bbq gehad en wil je een mooie variant, met meer mogelijkheden, maar weet je nog niet of het echt iets voor je is? Dan zou ik een Patton Kamado aanschaffen. De prijs is namelijk echt top en hier maken ze echt een verschil in tussen alle Kamado-merken. Als ik zelf nu een nieuwe kamado moest aanschaffen, zou ik voor de beste Patton Kamado gaan. Als je er dan na 5 jaar achter bent, dat een Kamado echt iets voor jou is, dan kan je een switch maken naar een duurdere, kwalitatievere variant. Echter; eerst even doorgaan over de Patton Kamado’s! 

De Patton Kamado heeft 8 verschillende modellen en formaten, en ontzettend veel goedkope accessoires. Hieronder het aanbod van Patton Kamado 2023.

– Patton Kamado Premium Grill 15 inch – Vanaf €269 euro
– Patton Kamado Premium Grill 16 inch – Vanaf €499 euro
– Patton Kamado Premium Grill 21 inch, inc thermometer – Vanaf €899 euro
– Patton Kamado Grill 13 inch – Vanaf €125 euro
– Patton Kamado Grill 16 inch – Vanaf €499 euro
– Patton Kamado Premium Grill 21 Inch, Meat & Pizza Edition – Vanaf €999 euro
– Patton Kamado Grill 16 Inch Tafelmodel – Vanaf €299 euro. 

De Patton Kamado Accessoires zijn zoals eerder genoemd, ook ontzettend goedkoop. Zo kun je een pizza-steen al kopen vanaf 34 euro! Dit is bijna 3x zo goedkoop als bij de duurdere merken. 

Patton Kamado BBQ

Het zonnetje gaat schijnen, de wind gaat liggen en je bedenkt: ‘Wat zal ik vandaag eens gaan eten’? Dat is het moment om je Patton Kamado erbij te pakken. En niet zomaar een een barbecue, nee een bbq die het best getest is door Beste-Barbecue.nl. Haal snel je bbq-hoes van je Patton Kamado en ga aan de slag! Pak het heerlijkste stuk vlees, vis, groente en steek aan die Patton Kamado

Waar kies je vandaag voor? Ga je voor een gasbarbecue, houtskoolbarbecue of tafelbarbecue? En welk merk? Zoveel keuze. Je zit in ieder geval goed hier, want je bekijkt de Patton Kamado. Wij hebben een groot aanbod Patton Kamado vergeleken, zodat jij een makkelijke keuze kunt maken. Kies je voor de goedkoopste, kwalitatiefste of best geteste Patton Kamado?

Je hebt nu alle informatie over de Patton Kamado. Kies jij voor de duurste, de goedkoopste of de populairste? Je kunt ook altijd even in ons blog kijken om te checken welk grillijzer het beste bij jouw past. Je kunt ons ook gerust mailen op info@beste-barbecue.nl om te kijken of wij je verder kunnen helpen! Shop vandaag nog je Patton Kamado bij de beste barbecue vergelijker van Nederland.Binnen de categorie Kamado BBQ categorie, bieden wij onder andere Big Green Egg Kamado’s, Kamado Joe BBQ’s, Patton Kamado’s, Primo Kamado’s en The Basterd Kamado’s aan.  De beste merken, voor de beste klanten 😉

Wat is de beste Patton Kamado BBQ?

De beste Patton Kamado BBQ volgens onze test, is de Patton Premiun Kamado 16 inch. Een perfecte allround Kamado met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Waar koop je een Patton Kamado BBQ?

De meeste Patton Kamado BBQ zijn via online webshops te koop. Wil je hem liever in het echt zien, ga dan op zoek naar een BBQ speciaalzaak, een groot tuincentrum en soms hebben bouwmarkten ook leuke Kamado aanbiedingen!

Hoe kies je de beste Patton Kamado BBQ?

De beste Patton Kamado BBQ is voor iedereen anders. Zoek je een instapmodel, dan heb je genoeg keuze tussen de 300 en 500 euro. Ben je al een gevorderde griller? Kies dan een model tussen de 600 en 1500 euro. De prijsverschillen komen veelal door het formaat, het en de kwaliteit van de Kamado.

Hoe duur is een Patton Kamado BBQ?

De goedkoopste Patton Kamado BBQ’s zijn vanaf 300,- euro te koop. Dit zijn vaak kleinere modellen met mindere kwaliteit. Kies je een goede Kamado, met meer ruimte en hogere kwaliteit, betaal je hier tussen de 500,- en 1500,- euro voor.

Hoe steek je een Patton Kamado BBQ aan?

De meeste Patton Kamado BBQ’s zijn op basis van houtskool of briketten. Zorg voor een goede brikettenstarter of gooi de briketten op 1 stapel in je BBQ. Gooi er 4 of 5 aanmaakblokjes tussen en wacht een half uurtje, tot het volledig roodgloeiend is. Nu ben je klaar om te grillen op je Kamado!

Patton Kamado BBQ aanbiedingen

Hier op Beste-Barbecue hebben wij altijd een overzicht van de beste Patton Kamado BBQ aanbiedingen. Momenteel hebben wij 19% korting en is de goedkoopste Kamado te koop vanaf 179,- euro.

Patton Kamado BBQ Blog

Review: Yakiniku LARGE Kamado

Review: Yakiniku LARGE Kamado

Review: Yakiniku LARGE Kamado Vorige week was het zover. Er werd aangebeld en er stond een vriendelijke bezorger met een flink pallet voor de deur....