Outdoorchef Logo

Outdoorchef Elektrische BBQ’s 2024

De oorsprong van het merk Outdoorchef vond al plaats in 1860. Veruit het oudste merk van onze website. Toen maakten ze echter geen barbecues, want die werden eigenlijk nog niet (op de manier die wij kennen), gemaakt. Ook hier lag de oorsprong in een metaalbedrijf. Dit van oorsprong Zwitserse bedrijf is een grote speler op de BBQ markt. De Zwitserse kwaliteit komt echt bovendrijven bij de Outdoorchef BBQ’s. Innoveren, design en kwaliteit zijn ook de pijlers die belangrijk zijn voor dit merk. Ook staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij Outdoorchef, iets wat zeker te sieren valt in deze maatschappij. Wij hebben weer een mooi overzicht van de Outdoorchef Barbecues voor jou gemaakt! Vandaag zoomen wij wat verder in op de Elektrische BBQ’s van Outdoorchef. Een mooi overzicht van de best bestelde elektrische grills van Outdoorchef, zodat jij gemakkelijk een keuze kunt maken! 

 

 

De beste elektrische BBQ’s van Outdoorchef in 2024

Outdoorchef, een oud barbecue merk. Een echt oude, want ze bestaan al bijna 150 jaar! En dat is een flinke tijd. Niet altijd in de barbecue-vorm zoals wij ze nu kennen, maar dat was bij Weber ook niet het geval. Het aanbod qua elektrische BBQ’s van Outdoorchef is ook niet extreem groot. Eigenlijk hebben ze maar twee modellen. De Minichef 420 E Black E+F Elektrische Barbecue en de Outdoorchef Elektrische BBQ Chelsea 420 E Black E+F. Wij gaan jullie vandaag even meenemen in die twee verschillende modellen, zodat jij de beste keuze kunt maken, voor de beste outdoorchef elektrische BBQ.

Outdoorchef Elektrische BBQ Minichef 420 E Black E+F

Deze Minichef van Outdoorchef is te koop vanaf 329 euro. Dit kleine, handzame en handige tafelmodelletje, is een ideale barbecue om mee te nemen op reis, op je balkon of naar de camping. Het is een handig tafelmodel, waardoor hij overal te plaatsen is. Deze Minichef 420 is binnen enkele minuten op de juiste temperatuur, waardoor jij snelt kunt starten met het grillen van je favoriete stukken vlees, vis of groente! Je kunt de BBQ instellen tot wel 300 graden. Het fijne van deze Minichef 420, is dat hij wel met een onderstuk komt. Je krijgt dus zowel het tafelmodelletje, als het onderstel, waardoor jij de BBQ op de juiste hoogte kunt plaatsen! Lekker staan langs de camper en grillen maar! 

De CHELSEA 420 E BLACK E+F Outdoorchef Elektrische BBQ

Dit is het goedkopere broertje. Een kleiner model ook. Verder heeft het nagenoeg dezelfde eigenschappen. De Elektrische Barbecue van Barbecook is binnen enkele minuten snoei-warm en kan hij tot wel 300 graden grillen. Ik snap niet waarom je dat zou willen, maar het kan wel. Het grootste verschil tussen de Chelsea en de Minichef, is dat de Chelsea niet afneembaar is. Je hebt alleen een stand-alone barbecue en kunt hem niet omtoveren tot tafel barbecue. Hoeft ons inziens ook niet, maar wel belangrijk om te weten. De Chelsea 420 E is te koop vanaf 269 euro, inclusief verzending. 

 

Outdoorchef Elektrische Barbecues

Heb je weer eens zo’n lekker recept van Jamie Olivier gezien met grote lappen vlees, enorme stukken vist wat low en slow gegaard moet worden? Waar begin je in godsnaam? Nou allereerst met het tevoorschijn toveren van je Outdoorchef Elektrische BBQ. Heb je hem nog niet? Dan zit je hier gelukkig om de juiste pagina. Op Beste-barbecue.nl laten wij zien welke Outdoorchef Elektrische BBQ het best bij jou past, lees snel verder!

Je kunt met deze Outdoorchef Elektrische BBQ overheerlijke gerechten klaar maken. Denk daarbij een gegrilde groenten, hele stukken zalm van je barbecue, beercan Chicken maar ook een simpel hamburgertje gaat perfect op deze Outdoorchef Elektrische BBQ. Wil jij liever eens out-of-the-box gerechtje maken? Denk dan aan een winterse soep uit een grill ijzeren pan of aan een tortilla van de grill!

Je hebt nu alle informatie over de Outdoorchef Elektrische BBQ. Kies jij voor de duurste, de goedkoopste of de populairste? Je kunt ook altijd even in ons blog kijken om te checken welk grillijzer het beste bij jouw past. Je kunt ons ook gerust mailen op info@beste-barbecue.nl om te kijken of wij je verder kunnen helpen! Shop vandaag nog je Outdoorchef Elektrische BBQ bij de beste barbecue vergelijker van Nederland.

Wij hebben binnen de categorie Elektrische Barbecues, een mooi overzicht gemaakt van de beste merken. Voor ons zijn dit: Barbecook Elektrische Barbecues, Outdoorchef Elektrische Barbecues, Princess Elektrische Barbecues, Tefal Elektrische Barbecues en Weber Elektrische Barbecues.

Wat is de beste Outdoorchef Elektrische BBQ?

De beste Outdoorchef Elektrische BBQ volgens onze test, is de Outdoorchef Elektrische BBQ Minichef 420E Black E+F. Een perfecte allround Elektrische BBQ met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Waar koop je de beste Outdoorchef Elektrische BBQ?

De meeste Outdoorchef Elektrische BBQ’s zijn via online webshops te koop. Wil je hem liever in het echt zien, ga dan op zoek naar een BBQ speciaalzaak, een groot tuincentrum en soms hebben bouwmarkten ook leuke Elektrische BBQ aanbiedingen!

Hoe kies je de beste Outdoorchef Elektrische BBQ?

De beste Outdoorchef Elektrische BBQ is voor iedereen anders. Zoek je een instapmodel, dan heb je genoeg keuze vanaf 50 euro. Ben je al een gevorderde griller? Kies dan een model tussen de 300 en 500 euro. De prijsverschillen komen veelal door het formaat, het en de kwaliteit van de Elektrische BBQ.

Hoe duur is een Outdoorchef Elektrische BBQ?

De goedkoopste Outdoorchef Elektrische BBQ’s zijn vanaf 50,- euro te koop. Dit zijn vaak kleinere modellen met mindere kwaliteit. Kies je een goede Elektrische BBQ, met meer ruimte en hogere kwaliteit, betaal je hier tussen de 300,- en 500,- euro voor.

Hoe steek je een Outdoorchef Elektrische BBQ aan?

De meeste Outdoorchef Elektrische BBQ’s zijn op basis van elektra. Je dient dus simpelweg de stekker in het stopcontact te steken en op de ‘aan’ knop te drukken. Je elektrische barbecue is binnen enkele minuten gebruiksklaar!

Outdoorchef Elektrische BBQ aanbiedingen

Hier op Beste-Barbecue hebben wij altijd een overzicht van de beste Outdoorchef Elektrische BBQ aanbiedingen. Momenteel hebben wij 19% korting en is de goedkoopste Elektrische BBQ te koop vanaf 399,- euro.

Outdoorchef Elektrische BBQ Blog