Boretti Logo

Boretti Gas BBQ’s

De gasbarbecues van Boretti zijn alom geprezen tegenwoordig, maar dat is zeker niet hun corebusiness. Sinds 25 jaar brengt Boretti Italiaanse kwaliteit in de Nederlandse keukens. Ze leveren hoogwaardige producten voor de culinaire levensstijl. Het eerste fornuis werd in 1995 geproduceerd en dit werd een enorm succes. De outdoor-keukenproducten kwamen jaren later pas op de markt. Boretti maakt onder andere fornuizen, wijn-klimaatkasten, maar ook ovens. Boretti staat vooral bekend om haar hoogwaardige design en willen ze het leven leuker en gemakkelijker maken voor de barbecue fanaten. Vandaag nemen wij je mee in het overzicht van De Beste Boretti Gasbarbecue 2022.

De beste gasbarbecue’s van Boretti

Zit om eens lekker te grillen met een Italiaanse klasbak? Dan raden wij deze Gas BBQ van Boretti zeker aan! En wie wilt nou geen mooie Italiaan / Italiaanse in zijn of haar tuin hebben? Precies! Wij hadden het net al even over de klasse van Boretti, maar vooral het uiterlijk is hetgeen wat mij ontzettend blij maakt. Het mat-zwarte uiterlijke met gele accenten, zorgt er echt voor dat jij je eye-catcher in de tuin krijgt. Wij gaan vandaag iets meer vertellen over Boretti Gas Barbecues. De Boretti Gas Barbecue’s staan redelijk goed bekend in het barbecue wereldje. Het staal dat gebruikt wordt, zorgt ervoor dat de barbecue kwalitatief is en lang meegaat. Daarnaast zorgt het ervoor dat de warmte van de Boretti Gasbarbecue langer behouden blijft. Zo weet je dus zeker dat je perfecte garing van je gerechtjes krijgt!

Vandaag willen wij twee barbecues uitlichten. De eerste is de Boretti Addizio Gasbarbecue. Dit strakke modelletje heeft maarliefst 3 branders en plek voor minimaal 6 personen, waarvan jij de maagjes kunt vullen. Het grillovervlakte is ongeveer 40×60. Een paar lekkere spare-ribs kunnen daar dus zo op! Wat wij verder vinden van deze Addizio Gasbarbecue? Dat hij aardig voordelig is! Voor slechts 360 euro heb jij deze gasbarbecue van Boretti al in huis. Heb je iets meer budget? Dan raden wij je de Boretti Robusto Gasbarbecue aan. Deze heeft een stuk meer formaat en komt ook met handige wieltjes, waardoor jij hem snel kunt verplaatsen. Met een grilloppervlakte van ruim 48 bij 80 centimer, is hij ook een stuk groter dan de Addizio. De Robusto Gasbarbecue van Boretti is te verkrijgen vanaf zo’n 600 euro. Wel iets duurder dus, maar betere kwaliteit, handige wieltjes en meer oppervlakte! Wil jij meer weten over onze Boretti Gas BBQ’s? Neem dan gerust contact op! 

 

Boretti Gas BBQ’s

Veel vrienden om je heen, je geliefde wellicht, gillende kinderen rennen van hot naar her. Wat gaan we doen? Niet weer die vetpot aan toch? Zeker niet! Je pakt direct je boretti gas bbq erbij en gaat aan de slag! Wat staat er vandaag op het menu? Sardientjes, biefstuk, asperges? Allemaal geen probleem met een boretti gas bbq. Trek snel de protector van je boretti gas bbq en ga ervoor!

Op beste-barbecue.nl vind je een selectie van de best geteste boretti gas bbq. Of het nu de duurste bbq, de goedkoopste bbq of de kwalitatiefste bbq is, wij testen het. Weet je niet zeker wat je wilt? Kijk dan ook eens bij onze Kamado BBQ’s, Elektrische BBQ’s of Kogel BBQ’s. Beste barbecues heeft een groot en ruim aanbod! Vragen over boretti gas bbq? Neem gerust contact op!

BBQ accessoires check? Boretti gas bbq Check? Lekkere gerechten Check? Top! Tijd om te bestellen, mocht jij hem nog niet hebben. Mocht je hem wel al hebben? Afstoffen dat ding en aansteken! Wij hebben op onze website, beste barbecues, een mooi overzicht staan van alle beste boretti gas bbq’s. Heb jij een tip, inspiratie of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact op! Wij staan voor je klaar.

 

Binnen de categorie Gas Barbecues hebben wij een overzicht van onder andere de Barbecook Gas BBQ, Boretti Gas BBQ, Cadac Gas BBQ, Campingaz Gas BBQ, Outdoorchef Gas BBQ en Weber Gas Barbecue uitgebeeld. De besten merken, speciaal geselecteerd voor jou. Succes met shoppen!

Boretti Gasbarbecue Blog

Beste Kamado van 2022

Beste Kamado van 2022

Beste Kamado BBQ 2022 Er zijn ontzettend veel goede kamado’s op de markt, maar welke is nou de beste kamado 2022. En hoe bepaal je eigenlijk wat de...

Beste Tafel BBQ van 2022

Beste Tafel BBQ van 2022

Beste Tafel BBQ 2022 We gaan het vandaag eens hebben over de beste tafel bbq van 2022. Als je begint met zoeken, is het wel belangrijk om te weten...