Cobb Logo

Cobb Tafel BBQ’s

Een van de jongste spelers op de Barbecue markt: de Cobb Tafel BBQ. Een unieke barbecue die eigenlijk de enige is in zijn soort. De oorsprong van de Cobb Barbecue is te vinden in Zuid-Afrika, net zoals de Cadac BBQ’s. Het is ontwikkeld voor inwoners die ver van elektra woonden, maar toch droog, zuinig en schoon konden koken op vuur. De vorm en naam zijn te herleiden aan de maiskolf, wat voorheen gebruikt werd als energiebron voor de ‘barbecue’. De Cobb Tafelbarbecue is uniek qua design en werkzaamheid. Binnen enkele minuten heb je een loeihete barbecue die ook nog eens gemakkelijk mee te nemen is. Hij is vooral populair onder strandgangers, campinggangers en boot-liefhebbers. Als je een kleine, handzame BBQ nodig hebt, bekijk dan deze Cobb Barbecues. Bekijk hier de beste Cobb Tafel Barbecues van 2024, op 1 mooie pagina. Shopze en eet smakelijk alvast! 

De beste Cobb Tafel BBQ’s van 2024

Als we kijken naar de Tafel BBQ’s van Cobb, springt het design ons direct in het oog. Wij vinden ze ontzettend tof! Ik vind het echter geen barbecue waarvan ik denk; he hier ga ik m’n lekkerste gerechten op maken, maar ik vind het wel een ontzettend leuk dingetje op te hebben. En daar is de Cobb eigenlijk ook voor bedoeld; voor Fun. Deze tafel barbecue is vooral leuk. Leuk en makkelijk. Handig om mee te nemen naar het strand, de tuin, het park of je balkonnetje. De Cobb Tafelbarbecue is binnen 3 minuten warm en klaar voor gebruik. De mogelijkheden zijn, voor het formaat wat ‘ie heeft, erg groot. Je kunt er namelijk (met diverse bbq accessoires), op grillen, bakken, braden, wokken en roken. Voor de wok heb je wel een speciale accessoire nodig, maar toch leuk om te weten! 

Als we kijken naar de verschillende modellen, zijn er eigenlijk twee grote verschillen. Je hebt ten eerste de Cobb Pro Compact en de Cobb Pro. Beide hebben een grilloppervlakte van 30 centimeter. De Compact variant is iets minder hoog (29,5 cm vs 32,5 cm) en de Compact is ietsjes goedkoper. De Cobb Pro is eigenlijk het basismodel. Als je iets meer te besteden hebt, kun je kiezer voor de Cobb Premier, Premier Air of Premier+ Gas. Alle drie de Cobb Barbecue modellen hebben een grilloppervlakte van 30cm. De hoogtes verschillen wel iets. De Cobb Premier is 32,5cm hoog, de Premier Air 35,5 cm hoog en de Premier+ Gas heeft een hoogte van 38,5 centimer. De Goedkoopste Cobb Barbecue is al te koop vanaf 159,- euro en de duurste Cobb Barbecue is te koop vanaf 299,- euro. Absoluut geen dure barbecues dus. Ik hoop dat ik je vandaag wat handige tips heb gegeven omtrent de Cobb Tafel Barbecues. Shop gerust verder!

 De Cobb Tafel BBQ modellen die wij aanbieden zijn als volgt: 

– Cobb Premier Air Combi

– Cobb Premier BBQ

-Cobb Premier Combi

– Cobb Pro Copact. 

Alle tafel bbq’s van Cobb zijn te koop vanaf 274 euro. De duurste variant, een combi-deal, is vanaf 334 euro te koop. Meer info over onze de beste Cobb Tafel barbecue? Laat het gerust even weten via de mail, dan helpen wij je graag verder! 

 

Cobb Tafel BBQ’s

Veel vrienden om je heen, je geliefde wellicht, gillende kinderen rennen van hot naar her. Wat gaan we doen? Niet weer die vetpot aan toch? Zeker niet! Je pakt direct je Cobb Tafel BBQ erbij en gaat aan de slag! Wat staat er vandaag op het menu? Sardientjes, biefstuk, asperges? Allemaal geen probleem met een Cobb Tafel BBQ. Trek snel de protector van je Cobb Tafel BBQ en ga ervoor!

Op beste-barbecue.nl vind je een selectie van de best geteste Cobb Tafel BBQ. Of het nu de duurste bbq, de goedkoopste bbq of de kwalitatiefste bbq is, wij testen het. Weet je niet zeker wat je wilt? Kijk dan ook eens bij onze Kamado BBQ’s, Elektrische BBQ’s of Kogel BBQ’s. Beste barbecues heeft een groot en ruim aanbod! Vragen over Cobb Tafel BBQ? Neem gerust contact op!

Je hebt nu alle informatie over de Cobb Tafel BBQ. Kies jij voor de duurste, de goedkoopste of de populairste? Je kunt ook altijd even in ons blog kijken om te checken welk grillijzer het beste bij jouw past. Je kunt ons ook gerust mailen op info@beste-barbecue.nl om te kijken of wij je verder kunnen helpen! Shop vandaag nog je Cobb Tafel BBQ bij de beste barbecue vergelijker van Nederland.

Binnen de categorie Tafel Barbecues bieden wij onder andere de merken Cobb Tafel BBQ, Barbecook Tafel BBQ, LotusGrill Tafel BBQ, Princess Tafel BBQ en Weber Tafel BBQ aan. Zo weet jij zeker dat jij het grootste overzicht hebt van de beste barbecues!

Wat is de beste Cobb Tafel BBQ?

Onze beste beoordeelde Cobb Tafel BBQ van 2024 is de Cobb Compact Pro. Deze is te koop vanaf 219,-.

Waar koop je de beste Cobb Tafel barbecue?

De meeste Cobb Tafel BBQ’s zijn via onze webshop beste-barbecue te koop. Echter kun je ook gas BBQ’s kopen bij de meeste BBQ speciaalzaken, tuinspeciaalzaken en bouwmarkten.

Hoe kies je de perfecte Cobb Tafel BBQ?

De perfecte Cobb Tafel bbq is lastig te bepalen. Het ligt er maar net aan wat je eisen zijn. Voor een beginnende griller, heb je vooral een goedkoop model nodig, om te kijken of BBQ’en echt iets voor je is. Als je een gevordende griller bent, moet je kijken naar de kwaliteit van het materiaal, de warmte-vastheid en de mogelijke accessoires.

Hoe duur is een Cobb Tafel barbecue?

Cobb Tafel BBQ’s zijn er in veel verschillende prijzen en formaten. De goedkoopste Tafel Barbecue is vanaf 60,- euro te koop. De duurste Tafel barbecues kunnen tot wel 1000 euro kosten.

Hoe steek je een Cobb tafel BBQ aan?

Een Tafel BBQ aansteken is niet lastig. Allereerst dien je je gasfles open te zetten (en aan te sluiten). Vervolgens zet je de brander open op de laagste stand en druk je op de aansteek-knop. Deze zorgt voor een kleine vonk, welke het gas aansteekt, waardoor je de vlam krijgt waarmee je kunt grillen! Als je een houtskool tafel BBQ hebt, dien je de kolen te verwarmen en vervolgens kun je grillen!

Cobb Tafel BBQ aanbiedingen

Wij hebben altijd de goedkoopste Cobb Tafel BBQ aanbiedingen op onze website. Momenteel is er tot 20% korting op de meeste modellen! Het goedkoopste model is momenteel 241 euro.

Blog Cobb Tafel Barbecue