The Basterd Logo

The Basterd Kamado Barbecue

The Basterd Kamado, ook wel bekend als The Black Basterd Kamado. Een kamado barbecue van Nederlandse makelaardij! En dat is de enige Nederlandse kamado van ons overzicht. Twee Nederlandse broers ontwikkelden dit merk nog niet zo lang geleden, nadat ze verzot waren geraakt op het barbecueën op een Kamado. Met het speciale cordieriet keramiek zijn ze uniek in zijn soort en is hij 100% bestand tegen de hoogste temperaturen. Ook biedt The Basterd levenslange garantie op zijn producten, wat natuurlijk iets zegt over de kwaliteit. The Basterd onderscheid zich verder op het gebied van accessoires en bieden ze de meeste Kamado-accessoires aan, tegen redelijk scherpe prijzen. Je vind een mooi overzicht van The Basterd Kamado’s op Beste-Barbecue.nl. Maar wat is nu de beste basterd van 2024? Oordeel zelf! Wij hebben in ieder geval een mooi lijstje van top basterd kamado’s voor je gemaakt. 

The Basterd Kamado BBQ

De Beste Black Basterd Kamado’s van 2024

Dit is eigenlijk het Kamado merk waar ik het enthousiasts over wordt. The Black Basterd Kamado. Of eigenlijk ‘The Basterd’. Want Black mocht niet meer. Of wilden ze niet meer, weet ik niet, maar er is een switch gekomen van The Black Basterd Kamado naar Basterd Kamado. Dat is eigenlijk ook het enige verschil, want de producten zijn verder precies hetzelfde gebleven. En over die producten ben ik toch een potje enthousiast! Het zijn echt fijne kamado’s! Twee Nederlandse broers die een Kamado-merk hebben gelanceerd. Dat zie je niet vaak. Wat je nog minder vaak ziet, is dat hij zich staande weet te houden tegen de grote spelers in de markt! En het feit dat het door twee Nederlandse broer is geproduceerd, zegt ook direct iets over de kwaliteit en de prijs. Vind ik dan. Want Nederlanders houden niet van te hoge prijzen maar we willen wel degelijke kwaliteit. En dat is precies wat The Basterd Kamado is! Een goede kamado, unieke materialen, hoge warmte-vastheid en belangrijk; niet achterlijk duur!

Wat ik het allergrootste voordeel vind, zijn de aantallen accessoires en de prijzen hiervan. Het kopen van een Kamado is hartstikke leuk, maar als je alle mogelijkheden eruit wilt halen, moet je redelijk veel zaken aanschaffen. Om te roken, heb je rookhout nodig. Om een stoofpotje te maken heb je een gietijzeren pan nodig, om een pizza te maken heb je een pizza-steen nodig en ga zo maar door. En al deze accessoires kosten geld. Bij sommige merken, heel veel geld. Bij sommige merken, zoals The Basterd Kamado, wat minder geld. Je kunt namelijk echt super veel accessoires kopen voor een voordelige prijs. En daar worden wij blij van! 

The Basterd Kamado’s zijn er in veel verschillende vormen en maten. Als wij kijken naar de website, zien we maarliefst 9 verschillende productsoorten! Wij nemen je even mee in de 9 varianten en de vanaf-prijs! 

– The Basterd Kamado Classic Large – Vanaf 1499 euro
– The Basterd Kamado Classic Medium – Vanaf: 1249 euro
– The Basterd Kamado Classic Compact – Vanaf: 599 euro
– The Basterd Kamado Classic Small – Vanaf: 390 euro

– The Basterd Kamado XL Urban – Vanaf: 2699 euro. 
– The Basterd Kamado Large Urban – Vanaf: 1599 euro
– The Basterd Kamado Medium Urban – Vanaf: 1349 euro
– The Basterd Kamado Compact Urban – Vanaf: 699 euro
– The Basterd Kamado Small Urban – Vanaf: 449 euro

Check zelf maar welke jij de Beste Basterd Kamado van 2024 vindt. Wij vinden het in ieder geval een topmerk en raden iedereen een The Basterd Kamado aan! 

The Basterd Kamado BBQ

Het zonnetje gaat schijnen, de wind gaat liggen en je bedenkt: ‘Wat zal ik vandaag eens gaan eten’? Dat is het moment om je The Basterd Kamado erbij te pakken. En niet zomaar een een barbecue, nee een bbq die het best getest is door Beste-Barbecue.nl. Haal snel je bbq-hoes van je The Basterd Kamado en ga aan de slag! Pak het heerlijkste stuk vlees, vis, groente en steek aan die The Basterd Kamado.

Op onze website, de beste-barbecue.nl, hebben wij een overzicht gemaakt van allerlei soorten verschillende barbecues. Je zit nu op de pagina The Basterd Kamado. Is dit niet precies wat je zoekt? Bekijk dan ook eens onze Smoker BBQ’s, Barbecue Accessoires of Overige BBQ’s. We gaan er echter vanuit dat jij hier gewoon gaat slagen! Onze pagina met The Basterd Kamado is getest op onder andere kwaliteit, prijs en beoordeling.

Je hebt nu alle informatie over de The Black Basterd Kamado. Kies jij voor de duurste, de goedkoopste of de populairste? Je kunt ook altijd even in ons blog kijken om te checken welk grillijzer het beste bij jouw past. Je kunt ons ook gerust mailen op info@beste-barbecue.nl om te kijken of wij je verder kunnen helpen! Shop vandaag nog je The Black Basterd Kamado bij de beste barbecue vergelijker van Nederland.

Binnen de categorie Kamado BBQ categorie, bieden wij onder andere Big Green Egg Kamado’s, Kamado Joe BBQ’s, Patton Kamado’s, Primo Kamado’s en The Basterd Kamado’s aan.  De beste merken, voor de beste klanten 😉

Wat is de beste Black Basterd Kamado BBQ?

De beste Black Basterd BBQ volgens onze test, is de The Black Basterd Kamado Medium. Een perfecte allround Kamado met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Waar koop je een Black Basterd Kamado BBQ?

De meeste Black Basterd Kamado BBQ zijn via online webshops te koop. Wil je hem liever in het echt zien, ga dan op zoek naar een BBQ speciaalzaak, een groot tuincentrum en soms hebben bouwmarkten ook leuke Kamado aanbiedingen!

Hoe kies je de beste Black Basterd Kamado BBQ?

De beste Black Basterd Kamado BBQ is voor iedereen anders. Zoek je een instapmodel, dan heb je genoeg keuze vanaf 390 euro. Ben je al een gevorderde griller? Kies dan een model tussen de 999 en 1500 euro. De prijsverschillen komen veelal door het formaat, het en de kwaliteit van de Kamado.

Hoe duur is een Black Basterd Kamado BBQ?

De goedkoopste Black Basterd Kamado BBQ’s zijn vanaf 400,- euro te koop. Dit zijn vaak kleinere modellen met mindere kwaliteit. Kies je een goede Kamado, met meer ruimte en hogere kwaliteit, betaal je hier tussen de 900,- en 1500,- euro voor.

Hoe steek je een Black Basterd Kamado BBQ aan?

De meeste Black Basterd Kamado BBQ’s zijn op basis van houtskool of briketten. Zorg voor een goede brikettenstarter of gooi de briketten op 1 stapel in je BBQ. Gooi er 4 of 5 aanmaakblokjes tussen en wacht een half uurtje, tot het volledig roodgloeiend is. Nu ben je klaar om te grillen op je Kamado!

Black Basterd Kamado BBQ aanbiedingen

Hier op Beste-Barbecue hebben wij altijd een overzicht van de beste Black Basterd Kamado BBQ aanbiedingen. Momenteel hebben wij 19% korting en is de goedkoopste Kamado te koop vanaf 399,- euro.

The Basterd Kamado BBQ Blog

Tim

Tim

Barbecue fanaat

Hey! Ik ben Tim, beheerder van deze Barbecue website. Ik ben zelf groot fan van het grillen in de buitenlucht en wil graag mijn twee hobby's met elkaar combineren; namelijk koken en marketing! Op Beste-Barbecue.nl vergelijk ik barbecues en test ik diverse bbq-producten. Ik verwijs op mijn website naar diverse webshops, waarbij jij je producten kunt kopen. In ruil hiervoor ontvang ik (soms) een kleine commissie hiervoor. Desalniettemin probeer ik hierin zo objectief mogelijk te blijven, want hier hebben jullie het meest aan!

Mijn BBQ Ervaring heb ik onder andere opgedaan bij Fonteyn (BBQ Speciaalzaak) en bij het werken in diverse restaurants. Momenteel werk ik als online marketeer, waardoor ik met deze website mijn twee hobby's kan combineren!