Campingaz Logo

Campingaz Gas BBQ’s

Campingaz staat vooral bekend om zijn gasflessen. Er is vrijwel geen gasbarbecue waar nooit een Campingaz gasfles aan heeft gezeten. Dit merk bestaat al sinds 1949 en introduceerde de kenmerkende blauwe glaspatronen en toestellen. Naast de Campingaz barbecues, leveren ze onder andere kooktoestellen, koelboxen maar ook luchtbedden. Een brede variëteit dus! De barbecues van Campingaz kwamen later pas in de bekendheid, sinds zo’n 10 jaar. Ze focussen zich uitsluitend (begrijpelijk) op gasbarbecues en onderscheiden zich op gebied van handzaamheid en prijs. Het is een relatief kleine speler in Nederland op BBQ gebied, maar wel met fantastische producten! Wij nemen je vandaag mee in een mooie overzicht omtrent de Beste Campingaz Gas BBQ’s 2022.

De beste Gas Barbecues van Campingaz

Wisten jullie uberhaupt dat Campingaz gas barbecues verkoopt? Ik namelijk niet, totdat ik met deze website begon. Ze hebben ook niet hele speciale gasbarbecues moet ik zeggen. Je kunt snel zien of een merk moeite in een product steekt, of dat ze het zien als goede bijverkoop. Dat laatste is aan de hand bij de Campingaz Gas Barbecue’s. Ze hebben geen speciaal uiterlijk, zijn geen ontzettende prijsvechter, maar het is ook geen budget-merk of budget kwaliteit.

De Campingaz Gas Barbecues zijn gewoon prima. Ze hebben een prima prijs, prima kwaliteit en werken ook goed. Als je echt een volleerd barbecuer bent en alle trucjes wilt uitproberen, zou ik niet voor de Gas Barbecue van Campingaz gaan, daar zijn ze simpelweg niet voor geschikt. Ben je echter een beginnend griller en wil je weten of grillen op een Gas Bbq iets voor jou is? Dan zou ik ook niet voor de Campingaz Gas Barbecue gaan, daar zijn ze weer niet iets te duur vinden. Zit je er echter tussenin? Dan kan het wel goed komen! Wij zullen even twee modellen uitlichten, zodat jij gemakkelijker een keuze kunt maken. 

Als eerste ons goedkope model keuze, de Campingaz 2 serie Gasbarbecue Zwart. Dit zwarte model met twee branders en twee handige inklaptafeltjes, is een heel mooi instapmodel. Voor slechts 200 euro is hij al te koop! Qua materiaal is dit ook een prima instapmodel en het volledige zwarte uiterlijk ziet er ook wel tof uit! 

Als je iets meer budget hebt, zou ik de Campingaz 4 series Classic Gasbarbecue aanraden. Deze heeft een mooi zilver/zwart uiterlijk, handige zwenkwieltjes en bevat 4 branders. Met een mooi grilloppervlakte van 80 bij 45, heb je genoeg ruimte om eens wat mooie stukken vlees of vis op de grill te gooien. Je kunt de Campingaz 4 serie Gas BBQ al aanschaffen vanaf 475 euro. Het mooie van Campingaz Gas Barbecues? Ze zijn vrijwel altijd ruim op voorraad. Dit betekent dat jij hem binnen 1 werkdag thuisgeleverd krijgt. Das nog eens een lekker vooruitzicht! 

 

Campingaz Gas BBQ

Heb je weer eens zo’n lekker recept van Jamie Olivier gezien met grote lappen vlees, enorme stukken vist wat low en slow gegaard moet worden? Waar begin je in godsnaam? Nou allereerst met het tevoorschijn toveren van je Campingaz gas bbq. Heb je hem nog niet? Dan zit je hier gelukkig om de juiste pagina. Op Beste-barbecue.nl laten wij zien welke Campingaz gas bbq het best bij jou past, lees snel verder!

Op beste-barbecue.nl vind je een selectie van de best geteste Campingaz gas bbq. Of het nu de duurste bbq, de goedkoopste bbq of de kwalitatiefste bbq is, wij testen het. Weet je niet zeker wat je wilt? Kijk dan ook eens bij onze Kamado BBQ’s, Elektrische BBQ’s of Kogel BBQ’s. Beste barbecues heeft een groot en ruim aanbod! Vragen over Campingaz gas bbq? Neem gerust contact op!

Hoppah, niet langer wachten en je Campingaz gas bbq bestellen via onze gerenommeerde partners. Wij doen het vooronderzoek, jij mag bestellen, zo simpel is het. Wij zoeken altijd uit bij welke partner het snelst geleverd wordt en maken hier een mooi overzicht van. Zo weet jij altijd dat jij snel kunt genieten van je Campingaz gas bbq. Beste-Barbecue.nl, het overzicht voor de beste bbq’s. Geniet van een heerlijke vega, grill of soepje, van je grillijzer!

Binnen de categorie Gas Barbecues hebben wij een overzicht van onder andere de Barbecook Gas BBQ, Boretti Gas BBQ, Cadac Gas BBQ, Campingaz Gas BBQ, Outdoorchef Gas BBQ en Weber Gas Barbecue uitgebeeld. De besten merken, speciaal geselecteerd voor jou. Succes met shoppen!

Campingaz Gas BBQ Blog

Beste Kamado van 2022

Beste Kamado van 2022

Beste Kamado BBQ 2022 Er zijn ontzettend veel goede kamado’s op de markt, maar welke is nou de beste kamado 2022. En hoe bepaal je eigenlijk wat de...

Beste Tafel BBQ van 2022

Beste Tafel BBQ van 2022

Beste Tafel BBQ 2022 We gaan het vandaag eens hebben over de beste tafel bbq van 2022. Als je begint met zoeken, is het wel belangrijk om te weten...