Boretti Logo

Boretti Buitenkeuken BBQ

De buitenkeuken barbecues van Boretti zijn alom geprezen tegenwoordig, maar dat is zeker niet hun corebusiness. Sinds 25 jaar brengt Boretti Italiaanse kwaliteit in de Nederlandse keukens. Ze leveren hoogwaardige producten voor de culinaire levensstijl. Het eerste fornuis werd in 1995 geproduceerd en dit werd een enorm succes. De outdoor-keukenproducten kwamen jaren later pas op de markt. Boretti maakt onder andere fornuizen, wijn-klimaatkasten, maar ook ovens. Boretti Buitenkeukens staat vooral bekend om haar hoogwaardige design en willen ze het leven leuker en gemakkelijker maken voor de barbecue fanaten. Vandaag gaan wij dieper in op de Buitenkeukens van Boretti, zodat jij gemakkelijk de beste keuze kunt maken! Shop vandaag de Beste Boretti Buitenkeuken van 2024

De beste Boretti Buitenkeukens van 2024

 Als ik ooit een loterij zou winnen, dan zou mijn eerste aankoop een Boretti Buitenkeuken zijn. En dat is nieteens gelogen. Ik ben zelf een ontzettende fan van koken, grillen en vooral; buiten leven. Als ik dan ooit in het buitenland zou wonen (want in Nederland buiten leven is niet zo lekker), dan zou ik direct een mooie outdoor keuken aanschaffen met middenin een schitterende Boretti Buitenkeuken. Deze strakke design buitenkeukens van Boretti, zijn echter niet voor iedereen geschikt. Allereerst, ze zijn groter dan de gemiddelde barbecue, ze kunnen vaak ook meer dan de gemiddelde barbecue en vooral; ze zijn wel een iets andere prijsklasse dan de Weber Houtskool BBQ’s bijvoorbeeld. Maar dan krijg je ook wat! Mocht je je vakantiegeld hebben gekregen en nog niet weten waar je het aan wilt besteden? Koop dan gewoon de beste Boretti Buitenkeuken. Het is dat ik al een relatie heb, anders zou ik hier verliefd op worden. 

Als we even gaan inzoomen op wat specifieke modellen, wil ik je graag meenemen met drie toppertjes. Allereerst de Boretti Maggiore Gasbarbecue, met maarliefst 5 branders. Deze strakke, antraciet ogende barbecue, heeft 4 standaard gasbranders en 1 zij-branders, voor je sausjes of voor een bijgerecht. Deze buitenkeuken van Boretti is aan te schaffen vanaf 1239 euro en is binnen 24 uur geleverd. Wat ik het toffe vindt van deze Boretti Maggiore Buitenkeuken, is dat het lijkt alsof er nog een oven in zit ook. Dit is natuurlijk niet zo, maar hier kun je perfect je gasfles wegwerken. Deze Boretti Buitenkeuken heeft een garantie van ruim 2 jaar. Je kunt voor ruim 15 personen, tegelijkertijd, grillen op deze Boretti Buitenkeuken. Dat lijkt me toch genoeg voor een heerlijk feestje. 

Als we dan gaan kijken naar een tweede model die ik wil uitlichten, is dit de Boretti Da Vinci Nero. Dit is eigenlijk de meest gangbare en schappelijke buitenkeuken van Boretti. Voor ongeveer 750 euro kun je deze mooie buitenkeuken van Boretti al aanschaffen. Het toffe van deze grill, is dat hij ook over een Infrarood-achterbrander heeft. Hierdoor kun je bijvoorbeeld ook vlees aan een spit bereiden. Je kunt op deze Da Vinci Nero, voor bijna 14 mensen tegelijk grillen en bevat hij ook weer een mooie zijbrander. 

Als laatste mijn persoonlijke favorietje, de Boretti Ligorio Top Gas Buitenkeuken. Deze kun je al voor 970 euro aanschaffen. Dit is wel echt een perfecte buitenkeuken, maar wel eentje waar je een echte outdoor-kitchen voor nodig hebt. Je hebt namelijk geen onderstel, dus je hebt wel een soort van keukenblok nodig. Mocht je dus ooit de droom hebben om naar het buitenland te verhuizen, neem dan een Boretti Buitenkeuken met je mee! 

Boretti Buitenkeukens bbq

Zie jij door de barbecue-bomen het bbq-bos niet meer? Snappen wij heel goed. Wij hebben daarom onze website Beste-Barbecue in het leven geroepen! Je zit momenteel te kijken op onze pagina omtrent Boretti Buitenkeukens. En dat vinden wij een goede keuze! Je ziet op deze pagina over Boretti Buitenkeuken onze tips, zoals de goedkoopste, duurste en meest gekozen Boretti Buitenkeuken!

Op beste-barbecue.nl vind je een selectie van de best geteste Boretti Buitenkeukens. Of het nu de duurste bbq, de goedkoopste bbq of de kwalitatiefste bbq is, wij testen het. Weet je niet zeker wat je wilt? Kijk dan ook eens bij onze Kamado BBQ’s, Elektrische BBQ’s of Kogel BBQ’s. Beste barbecues heeft een groot en ruim aanbod! Vragen over Boretti Buitenkeuken? Neem gerust contact op!

Je hebt nu alle informatie over de Boretti Buitenkeuken. Kies jij voor de duurste, de goedkoopste of de populairste? Je kunt ook altijd even in ons blog kijken om te checken welk grillijzer het beste bij jouw past. Je kunt ons ook gerust mailen op info@beste-barbecue.nl om te kijken of wij je verder kunnen helpen! Shop vandaag nog je Boretti Buitenkeuken bij de beste barbecue vergelijker van Nederland.

Binnen de buitenkeuken categorie, bieden wij onder andere het merk Boretti Buitenkeukens, Weber Buitenkeukens en Campingaz Buitenkeukens aan. De beste merken, voor de beste klanten 😉

Wat is de beste Boretti Buitenkeuken?

De Beste Boretti Buitenkeuken is de Boretti Maggiore Gasbarbecue. Op plek twee staat de Boretti Da Vinci Nero.

Wat kost een Boretti Buitenkeuken?

Een Boretti Buitenkeuken is te koop vanaf  509 euro. De duurste variant bij ons te koop is rond de 2000 euro.

Hoe steek je een Boretti Buitenkeuken aan?

De Boretti Buitenkeukens gaan op gas. Je dient dus een gasfles aan te sluiten op de barbecue, de gasfles open te draaien en de ontsteking in te drukken. Binnen enkele minuten is de Boretti Buitenkeuken op temperatuur!

Waar koop je een Boretti buitenkeuken?

De meeste Boretti buitenkeukens zijn via online webshops te koop. Wil je hem liever in het echt zien, ga dan op zoek naar een BBQ speciaalzaak, een groot tuincentrum en soms hebben bouwmarkten ook leuke Buitenkeuken aanbiedingen!

Hoe duur is een Boretti buitenkeuken?

De goedkoopste Boretti buitenkeukens zijn vanaf 250,- euro te koop. Dit zijn vaak kleinere modellen met mindere kwaliteit. Kies je een goede buitenkeuken, met meer branders en hoge kwaliteit, betaal je hier tussen de 500,- en 1000,- euro voor.

Boretti Buitenkeuken aanbiedingen

Hier op Beste-Barbecue hebben wij altijd een overzicht van de beste Boretti buitenkeuken aanbiedingen. Momenteel hebben wij 17% korting en is de goedkoopste buitenkeuken te koop vanaf 179,- euro.

Boretti Buitenkeuken BBQ Blog

Tim

Tim

Barbecue fanaat

Hey! Ik ben Tim, beheerder van deze Barbecue website. Ik ben zelf groot fan van het grillen in de buitenlucht en wil graag mijn twee hobby's met elkaar combineren; namelijk koken en marketing! Op Beste-Barbecue.nl vergelijk ik barbecues en test ik diverse bbq-producten. Ik verwijs op mijn website naar diverse webshops, waarbij jij je producten kunt kopen. In ruil hiervoor ontvang ik (soms) een kleine commissie hiervoor. Desalniettemin probeer ik hierin zo objectief mogelijk te blijven, want hier hebben jullie het meest aan!

Mijn BBQ Ervaring heb ik onder andere opgedaan bij Fonteyn (BBQ Speciaalzaak) en bij het werken in diverse restaurants. Momenteel werk ik als online marketeer, waardoor ik met deze website mijn twee hobby's kan combineren!