Beste elektrische bbq 2022

Wij zijn grote fans van elektrische barbecues. Het gemak waarmee je hem aanslingert, opruimt of schoonmaakt is echt top. Maar hoe bepaal je nou welke elektrische barbecue je nodig hebt en hoe je moet zoeken? Wij gaan je vandaag proberen een beetje wegwijs te maken in het hele elektrische barbecue wereldje. Wij kijken onder andere naar de goedkoopste elektrische bbq, de meest bestelde elektrische bbq en de duurste. Wat heb je nodig om te starten met het elektrisch barbecueën en waar moet je rekening mee houden? Je leest het vandaag op Beste-Barbecue.nl! 

Best beoordeelde elektrische barbecue van 2022

Wij kijken in het assortiment van onze partners om te bepalen welke elektrische barbecue het best bij jou past. Er zitten namelijk nogal wat verschillen in. Het belangrijkste bij het bepalen van welke electrische barbecue het best bij jou past, is vooral door te kijken naar je eigen situatie. Wanneer wil je de elektrische grill erbij pakken, voor hoeveel personen, hoe vaak ga je hem gebruiken en vooral: wat wil je eraan uitgeven? De goedkopere elektrische barbecues zijn van de merken Tefal en Princess. De wat kwalitatievere merken zijn Weber en Napoleon. 

Kosten elektrische barbecue

Als we kijken naar wat zo’n bbq dan kost, zien we dat een kleine barbecue, voor twee tot vier personen, al te verkrijgen is voor zo’n 50 euro. Als je kijkt naar wat grotere barbecues, voor 4 tot 8 personen, betaal je ongeveer 100 tot 150 euro. Dat zijn nogal schappelijke prijzen. Als je kijkt naar een wat meer kwalitatieve barbecue, en dat is bij elektrische barbecues vooral af te lezen aan het aantal Watt en de materialen die gebruikt worden. Voor een echte Q-elektrische barbecue van Weber, betaal je namelijk al snel 400 euro, terwijl een minder bekend merk te verkrijgen is voor zo’n 250 tot 300 euro. Die van Weber zijn echter wel kwalitatiever en hebben een betere kwaliteit, vooral af te lezen in materiaal en mogelijkheden tot accessoires.

Op onze website beste-barbecue.nl hebben wij een overzicht gemaakt van de best-verkochte, goedkoopste en duurste elektrische barbecues.