Beste gas bbq 2022

Wij gaan jullie vandaag meenemen in een goed overzicht voor de beste gasbarbecue van 2022. Er zijn ontzettend veel aanbieders op de markt en vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Allereerst maar de vraag, hoe zoeken mensen eigenlijk als ze zoeken naar een gasbarbecue? Op het zoekwoord Gas BBQ wordt gemiddeld 13.000 keer per maand op gezocht. Op Gas Barbecue wordt zo’n 2.500 keer per maand gezocht. Gasbarbecue aan elkaar 5.800 keer per maand. Gasbbq aan elkaar zo’n 700 keer per maand. Conclusie: Als wij praten over gasbarbecues, is het woord Gas BBQ het belangrijkst. Nu even verder in op wat nu echt de beste Gas BBQ’s 2022 zijn.

Beste gasbarbecues van 2022

Om tot een goed overzicht te komen van de beste gasbbq’s, kijken wij eerder naar de belangrijkste merken. Hiervan hebben wij gekeken naar mate van populariteit, kwaliteit en vooral ook prijs. Wat wij zien is dat er heel veel verschillen zijn in prijsklasse, terwijl de kwaliteit minimaal verschilt. Een belangrijke factor daarvoor is de merkbekendheid. De meest verkochte gas bbq merken zijn Weber, Boretti, maar er zijn ook veel minder bekende merken, zoals Master Cook, Burnhard en Rosle barbecues. Stuk voor stuk uniek in zijn eigen soort, maar met een heel verschillend prijskaartje.

Kosten gasbarbecue 2022

Als wij kijken in de top van de aanbieders, zien wij dat een gemiddeld, normaal formaat gas bbq, verkocht wordt tussen de 150 en 700 euro. Het grootste verschil zit hem vooral in formaat. Een kleine gasbarbecue, voor zo’n 4 personen, wordt verkocht vanaf 100 euro. Hier kun je enkele stukken vlees of vis op leggen. Een grote gasbarbecue, geschikt voor 5 tot 12 personen, kost zo’n 200/250 euro.

Ook zit er veel verschil in het aantal branders. Hoe meer branders je hebt, hoe meer verschillende warmtezones je kunt maken en hoe sneller je barbecue warm is. 1 a 2 branders is geschikt voor de kleine barbecues. Voor grotere barbecues heb je al vaak 3 a 4 branders. Wil je bijvoorbeeld low & slow barbecueën, dan is meerdere branders aan te raden. Dan kan je namelijk een warmte-zone maken en een zone die niet aan staat, maar waar de barbecue langzaam kan garen.

Wil je nu het overzicht zien? Check dan onze Gas BBQ overzichtspagina!