Beste houtskool bbq 2022

Wij gaan vandaag helpen om een overzicht te creëren in de beste houtskool barbecue van 2022. Eerst maar eens naar de schrijfwijze kijken en dat doen we aan de hand van het aantal zoekopdrachten per maand. Op de schrijfwijze houtskool barbecue wordt zo’n 700 keer per maand op gezocht. Op Barbecue Houtskool zo’n 1.200 keer per maand. Houtskool BBQ is het populairst met zo’n 4.200 zoekopdrachten per maand en bbq houtskool zo’n 2.800 keer per maand. Wil je dus kijken welke website de populairste zoektermen gebruikt? Zoek dan op houtskool bbq. Wij gaan vandaag kijken naar de beste houtskool bbq 2022 en zullen dit beoordelen op merk, populariteit en prijsklasse. 

Beste houtskool barbecue van 2022

Om te kijken wat nu het beste is, moet je eerst weten waar je je naar moet kijken en vooral, waar hebben wij naar gekeken. Wij hebben gekeken naar de populairste merken, maar ook wat opkomende merken. Daarnaast kijken wij naar het formaat van de barbecue en welke prijsklasse ze hanteren. Voor dit overzicht hebben wij vooral gekeken naar barbecues van Weber, Boretti, Big Green Egg, maar ook onbekende merken zoals BBQ Collection, Gusta en Folenza. Stuk voor stuk bieden ze unieke houtskool bbq’s aan, maar welke is nou echt de beste van 2022? 

Kosten houtskool barbecue 2022

Een belangrijke factor om te kijken naar de beste barbecue houtskool is de prijs. En daar zitten ontzettend veel verschil in. Dat verschil in kwaliteit zien wij echter niet altijd terug, vooral niet voor de gewone barbecues, wat toch de grootste doelgroep is. Wij merken dat verschil niet tussen 3 mm dik aluminium of 3,5. We willen een barbecue die het doet, lang meegaat, gebruiksvriendelijk is en vooral: niet teveel geld kost. Want waarom zou je een barbecue kopen van 3x de prijs, als je dit niet gaat proeven in je stukje vlees of vis? Precies…

De gemiddelde houtskoolbarbecue kost zo’n 100 tot 550 euro. Het verschil zit hem vooral in het formaat. Een gemiddelde houtskoolbarbecue tot 4 personen, kost zo’n 70 tot 100 euro. Een barbecue die wat groter is (en wat toch de meeste mensen eerder een echte barbecue vinden), van 5 tot 12 personen, gaat voor zo’n 100 tot 300 euro weg. Wil je een kamado? Dan betaal je wat meer geld. Wil je een normale keter-barbecue, dan heb je voor 150 tot 200 euro echt een prima barbecue, met thermometer en ruimte voor bijvoorbeeld smoke ruimtes. 

Wil je het complete overzicht van de beste houtskool bbq’s 2022 zien? Check dan deze link!