Beste Tafel BBQ 2022

We gaan het vandaag eens hebben over de beste tafel bbq van 2022. Als je begint met zoeken, is het wel belangrijk om te weten welke zoekwoorden je gebruikt. Als eerste onze schrijfwijze: Tafel BBQ 2022. Hier wordt gemiddeld 4.200 keer per maand op gezocht. Als je zoekt naar een tafel barbecue, wordt hier maar 90 keer per maand op gezocht. Barbecue Tafel is iets populairder, met zo’n 350 zoekopdrachten per maand en BBQ Tafel wordt zo’n 3.300 keer per maand ingetypt. Wil je kijken welke Tafel BBQ dus het best bij je past? Dan weet je in ieder geval welke zoekterm je moet inzetten! 

Beste tafel barbecue van 2022

Maar welke barbecue op tafel is dan het beste? En hoe bepaal je dat? Ja dat is gelijk lastig, want met barbecueën is er eigenlijk niet echt iets als ‘de beste’. Wel kun je kijken naar welke het best bij je past, en daar willen wij je graag mee helpen. Wij vergelijken de barbecues op prijs, kwaliteit en degene die het meest besteld wordt, want dat moet wel goed zijn toch? We kijken naar de populairste merken op de markt, maar ook meer onbekende merken. We vergelijken onder andere Cobb, Barbecook, LotusGrill, Weber en Princess. En waar vergelijken we die dan op? Dat lees je hieronder! 

Kosten tafel bbq

Wat vooral een belangrijke afweging is, ons inzien, is de prijs van een barbecue voor je tafel. En tafel barbecues zijn er natuurlijk in verschillende vormen. Je hebt houtskool tafel barbecues, elektrische maar ook gas tafelbarbecues. Wij zijn vooral fan van de elektrische variant, want dit zorgt voor de gemakkelijkste barbecue-ervaring, als je een tafel modelletje wilt. Je steekt simpelweg het stopcontact erin en je kunt gaan. Maar aan welke kosten moet je dan denken? 

Een kleine tafel barbecue kost zo’n 100 tot 150 euro. Hiervoor heb je een barbecue waar je voor zo’n 4 personen kunt grillen en dat is zat voor een tafel bbq. Zoek je een grotere grill? Dan betaal je ook iets meer. Je moet dan denken aan een bedrag tussen de 150 en 400 euro. Let op, we hebben het hier wel over ‘normale’ barbecues. Als je bijvoorbeeld een tafel model big green egg kamado wilt, ben je al snel zo’n 800 tot 1000+ euro kwijt. 

Kijk dus goed naar wat voor jou het belangrijkste is, wil je gemak? Kies dan elektra of gas. Wil je meer ‘barbecue’ gevoel, kies dan voor houtskool. Bedenk wel dat hoe meer eisen je hebt, hoe duurder de tafel grill wordt. En gemak moet toch de mens dienen, vinden wij!